Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevím jak to je s ms když nasadíš až třetí den nebo celkově jak to funguje, ale vím že se prášky nasazují první den ms, a hned si chráněná, za sebe vím, že ms normálně pokračuje, a další dostaneš za těch cca 21 dní jak dobereš plato, já být tebou si ji koupím a počkám ještě měsíc do té další a nasadila bych první den, aby jsi si zbytečně nerozházela cyklus, a byla chráněná prakticky hned ![]()
@onajeblond HA se nutne nemusi nasazovat prvni den cyklu
zakaldatelko informaci o tom, zda je mozne HA nasadit i jiny, nez prvni den cyklu, najdes v pribalovem letaku
jinak az doberes platicko, tak to za cca tri, ctyri dny dostanes, ale je taky mozne, ze budes cele prvni platicko spinit, to nikdo nevi ![]()
@Tazvesnice píše:
@onajeblond HA se nutne nemusi nasazovat prvni den cykluzakaldatelko informaci o tom, zda je mozne HA nasadit i jiny, nez prvni den cyklu, najdes v pribalovem letaku
jinak az doberes platicko, tak to za cca tri, ctyri dny dostanes, ale je taky mozne, ze budes cele prvni platicko spinit, to nikdo nevi
Já vím, ale psala jsem, že nevím jak to pak je s tou ms ![]()
@onajeblond no to ve finale nevi nikdo, jak bude reagovat telo zakladatelky ma HA ![]()
@Tazvesnice píše:
@onajeblond no to ve finale nevi nikdo, jak bude reagovat telo zakladatelky ma HA
to je fakt, ale myslím si stejně že si rozhází cyklus, už tak je to celkem perda pro tělo ty prášky a kor takle je domotat, proto to má určité řád no ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, mám první antikoncepci Sunya, v neděli jsem vzala poslední tabletku, což byla 9… měla jsem strašné stavy poslední 3 tablety, bylo mi smutno, brecela jsem, úzkostlivé stavy, chvilema deprese a přetrvává to i teď… prý je to normální říkal gynekolog a ze to za týden zmizí. Nemáte nějaká zkušenost? ![]()
Nikdy jsem na deprese netrpěla a najednou s užívám HA přišly…
@Jaroslava12345 znam zeby co k hormonalni antikoncepci museli zacit brat antidepresiva ![]()
@Jaroslava12345 vzhledem k hormonům, které antikoncepce obsahuje je to úplně normální. Hladina se změnila a tělo reaguje takhle. Pokračuj v užívání, brzy se to srovná
Nebrat. HA nebrat. Ona sice snižuje riziko rakoviny delozniho čípku prý, ale zvyšuje riziko karcinomu prsu. Dříve to byla rakoviny žen přes 60 let, teď přibývá pacientek kolem triceti. Nebrat!!!
Ahoj. Dnes jsem dostala ms a mám napsanou ha. Ale můžu ji koupit až v pondělí. To si ji můžu vzít az třetí den ms, je to problém? A ještě když si ji vezmu tak za těch 21 dni tedy za 14 dní po ms dostanu znovu ms? Moc vam děkuju za odpovědi