Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky poradily byste prosím jaký se vám osvědčil kočárek pro 1-1,5 roku starou holčičku? Diskuzí je tu spousta, já vím, ale nenašla jsem žádnou aktuální, která by se týkala nejmenších holčiček a odkazy v těch starších diskuzí už nefungují nebo se takové kočárky už neprodávají. Starší dítko je kluk, tak vůbec netuším
hlavně jestli jsou lepší golfky, nebo hluboký kočárek a nejlépe který konkrétní vašim holčičkám vyhovoval
moc děkuji!!
Taky zrovna vybirame. A to co je zatim k dostani v hrackarstvi nas moc neoslovilo. My budeme kupovat i panenku baby born, a dneska jsem se koukala na ten kocarek primo k ni. Ale jinak jsem taky bezradna. ![]()
Resim uplne to same, starsi je kluk a holcicce bude na Vanoce 18m.
Ja zacinam mit alergii na plastove hracky, takze jsem zacala patrat po jinych, asi uz mam vybrano…
Kocarek na ven ji pak asi koupim treba na jare nejaky bazarovy ![]()
Panenku jsem zatim zvolila rucne sitou na miru od Mnichovicke panenky
ma 50cm a muze s ni i spat ![]()
@Káťa19 tak to je nádhera!!! moc děkuji za tip, to by mě vůbec nenapadlo a přitom stojí podobně, jako ty plastové hnusy, přesně, já to taky nesnáším
panenku máme v podobném duchu, šila nám ji šikovná sousedka a malá ji miluje, i když se časem asi gumovému miminku nevyhnu, protože se po nich sápe v obchodech, ale krásné jsou od značky Llorens, aspoň vypadají realisticky..
Dcera v roce mela podedene golfky. Bohuzel se po par mesicich rozbily a tak jsem ji na roce a pul poridila tento kocarek. Ted ji budou ctyri a kocarek stale pouziva. Chodi s nim velmi casto ven, vlastne skoro porad a kocar stale drzi. Do dnesniho dne nebyla potreba ani jedna oprava. Za me doporucuji. *** edit admin - odstraněn odkaz