Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pokud nejde předkožka zpět, tak na pohotovost. Pokud to necháš být a žalud zůstane předkožkou zaškrcený, tak neokyslicovana tkáň začne odumírat.
@majka2456 píše:
Radkko,proč bych měla trollit?![]()
Protože tohle normální člověk neudělá.
@majka2456 Asi vim cim jste si prosly..Nasemu malemu se na pondikovy, pod zaludkem tvoril bily mázek..uz po druhy, tak Nas Nase dr poslala k urologovi, ktery mu nasilim tu kuzicku stahl..kdybych vedela co bude nasledovat tak NIKDY bych k nemu nevkrocila…byly jsme u nej kolem 2hodiny a malej se az kolem 9vecer poradne vycural..stipalo ho to, pri kazde kapince spustil takovej plac, rev jako kdyby ja nevim..a ja byla bezmocna..chtel byt jenom na rukach..nastesti se po tech 7 vycural..i me pocural, coz mi v tu chvili bylo uplne jedno…no a uplynuly dva dny a malymu se od te doby sa kuzicka krasne stahnout..ale kdybych vedela cim si projde TAK V ZIVOTE NIKDY!!
Byla jsem blbá, neměla jsem to dělat.
Teď jsem se byla na malého podívat a jde vidět že to byl planej poplach, protože je vše v pořádku, jen je pindík trochu zarudlý.
Děkuji všem za rady a hezký zbytek večera.
![]()
.....kdybych vedela co bude nasledovat tak NIKDY bych k nemu nevkrocila.....
Nevim, jak zněl úvodní příspěvek, ale založil jsem tu vlákno o jizevnate fimoze, kde je mj. varování před NÁSILNÝM stahováním předkožky od doktorů i maminek. Čistit se má jen to, co je vidět a u malých dětí je nesmyslné stahovat až žalud. Na to vůbec není tělo vyvinuté. Na stránkách doctorsopposingcircumcision je popsaná Care of the intact penis
. Ideální je, když se to syn naučí sám. Ale v té době už má část dětí v ČR zjizvenou předkožku… Jedna z maminek uvádí, že ani ve švýcarsku se nestahuje, ve Skandinávii také ne. Tohle násilné nebo zbytečné přetahování je taktika obřezávačů a je to taktéž popsáno na těch stránkách.
@Zahynak88 píše:
@majka2456 Asi vim cim jste si prosly..Nasemu malemu se na pondikovy, pod zaludkem tvoril bily mázek..uz po druhy, tak Nas Nase dr poslala k urologovi, ktery mu nasilim tu kuzicku stahl..kdybych vedela co bude nasledovat tak NIKDY bych k nemu nevkrocila…byly jsme u nej kolem 2hodiny a malej se az kolem 9vecer poradne vycural..stipalo ho to, pri kazde kapince spustil takovej plac, rev jako kdyby ja nevim..a ja byla bezmocna..chtel byt jenom na rukach..nastesti se po tech 7 vycural..i me pocural, coz mi v tu chvili bylo uplne jedno…no a uplynuly dva dny a malymu se od te doby sa kuzicka krasne stahnout..ale kdybych vedela cim si projde TAK V ZIVOTE NIKDY!!
To byl zbytečný zásah. Ten mázek je, když se uvolňuje konglutinace, přirozené slepení předkožky se žaludem. To by se stejně uvolnilo časem bezbolestně samo. Jak vidím - fimózu váš syn nemá. Ten doktor mu pouze způsobil zbytečný traumatický zážitek.
@gin 124 No prave
Ne jen jemu, ale i Nam, kdyz jsme videly a zazily jak Nam trpel..uz nikdy nikdy vic..Zajimave, ze nas poslala i sama dr..tehdy jsem na ni mela opravdu velkou zlost
![]()