Půl roční dítě!

4
3.11.17 21:46

VYŘEŠENO.

VYŘEŠENO
:cert: :cert: :cert: :cert:

Příspěvek upraven 03.11.17 v 21:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
3.11.17 21:49

Když chceš trolit, aspon u toho přemýšlej, tohle je ubohé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
3.11.17 21:49

Najdi si novou a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.11.17 21:51

?

Radkko,

proč bych měla trollit?
:,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.11.17 21:52

Arado děkuji, určitě to udělám. :-)

:kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145

Pokud nejde předkožka zpět, tak na pohotovost. Pokud to necháš být a žalud zůstane předkožkou zaškrcený, tak neokyslicovana tkáň začne odumírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@majka2456 píše:
Radkko,proč bych měla trollit? :,( :,(

Protože tohle normální člověk neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
3.11.17 21:53

@majka2456 Asi vim cim jste si prosly..Nasemu malemu se na pondikovy, pod zaludkem tvoril bily mázek..uz po druhy, tak Nas Nase dr poslala k urologovi, ktery mu nasilim tu kuzicku stahl..kdybych vedela co bude nasledovat tak NIKDY bych k nemu nevkrocila…byly jsme u nej kolem 2hodiny a malej se az kolem 9vecer poradne vycural..stipalo ho to, pri kazde kapince spustil takovej plac, rev jako kdyby ja nevim..a ja byla bezmocna..chtel byt jenom na rukach..nastesti se po tech 7 vycural..i me pocural, coz mi v tu chvili bylo uplne jedno…no a uplynuly dva dny a malymu se od te doby sa kuzicka krasne stahnout..ale kdybych vedela cim si projde TAK V ZIVOTE NIKDY!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.11.17 21:55

Byla jsem blbá, neměla jsem to dělat.
Teď jsem se byla na malého podívat a jde vidět že to byl planej poplach, protože je vše v pořádku, jen je pindík trochu zarudlý.

Děkuji všem za rady a hezký zbytek večera. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.11.17 22:32
.....kdybych vedela co bude nasledovat tak NIKDY bych k nemu nevkrocila.....

Nevim, jak zněl úvodní příspěvek, ale založil jsem tu vlákno o jizevnate fimoze, kde je mj. varování před NÁSILNÝM stahováním předkožky od doktorů i maminek. Čistit se má jen to, co je vidět a u malých dětí je nesmyslné stahovat až žalud. Na to vůbec není tělo vyvinuté. Na stránkách doctorsopposingcircumcision je popsaná Care of the intact penis :palec:. Ideální je, když se to syn naučí sám. Ale v té době už má část dětí v ČR zjizvenou předkožku… Jedna z maminek uvádí, že ani ve švýcarsku se nestahuje, ve Skandinávii také ne. Tohle násilné nebo zbytečné přetahování je taktika obřezávačů a je to taktéž popsáno na těch stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
2.12.17 16:09
@Zahynak88 píše:
@majka2456 Asi vim cim jste si prosly..Nasemu malemu se na pondikovy, pod zaludkem tvoril bily mázek..uz po druhy, tak Nas Nase dr poslala k urologovi, ktery mu nasilim tu kuzicku stahl..kdybych vedela co bude nasledovat tak NIKDY bych k nemu nevkrocila…byly jsme u nej kolem 2hodiny a malej se az kolem 9vecer poradne vycural..stipalo ho to, pri kazde kapince spustil takovej plac, rev jako kdyby ja nevim..a ja byla bezmocna..chtel byt jenom na rukach..nastesti se po tech 7 vycural..i me pocural, coz mi v tu chvili bylo uplne jedno…no a uplynuly dva dny a malymu se od te doby sa kuzicka krasne stahnout..ale kdybych vedela cim si projde TAK V ZIVOTE NIKDY!!

To byl zbytečný zásah. Ten mázek je, když se uvolňuje konglutinace, přirozené slepení předkožky se žaludem. To by se stejně uvolnilo časem bezbolestně samo. Jak vidím - fimózu váš syn nemá. Ten doktor mu pouze způsobil zbytečný traumatický zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
2.12.17 18:23

@gin 124 No prave :( Ne jen jemu, ale i Nam, kdyz jsme videly a zazily jak Nam trpel..uz nikdy nikdy vic..Zajimave, ze nas poslala i sama dr..tehdy jsem na ni mela opravdu velkou zlost :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí