Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, je mi dvanáct. Mám problém. Zamilovala jsem se do 11 letého kluka. On to neví, protože se bojím mu to říct. Hodně času trávíme spolu, kromě tohoto měsíce. Nevím co se mu na holkám líbí. Co se většinou klukům na holkách líbí? Jaký problémy láska přináší? Děkuji za rady.
Jeee ty ses roztomila
a on to na tobe nepoznal? Laska je krasna ale ty mas na ni myslim jeste cas. Ver mi ze ta opravdova te teprve ceka.
@zatíma1 píše:
Jeee ty ses roztomilaa on to na tobe nepoznal? Laska je krasna ale ty mas na ni myslim jeste cas. Ver mi ze ta opravdova te teprve ceka.
On to na me zatim, asi nepoznal.
Největší problém bude, že kluk v jedenácti se o holky asi ještě moc zajímat nebude.. Nech to běžet, nic nikam netlač, užívej si když spolu trávíte čas a je ti s ním hezky.. Za pár let na to budeš s úsměvem vzpomínat. Každý/á tak někdy někde s nějakým zamilováním začínal. ![]()
@Isabella 13 No…klobouk dolů…na 12 let máš teda pravopis…asi k tobě pošlu do učení svou ratolest…
Sakra…
@Isabella 13 píše:
On to na me zatim, asi nepoznal.
Tak az spolu budete tak mu vraz pusu
![]()
@pusina1 píše:
Tak az spolu budete tak mu vraz pusu![]()
přesně tak…nejjednoduší a nejefektnější řešení ![]()
@pusina1 píše:
Tak az spolu budete tak mu vraz pusu![]()
Ve 12 letech? Další vývoj bych tipla na to, že jim bude trapně oběma a trávení volného času společně se na nějakou dobu přeruší…
@SussieS píše:
Ve 12 letech? Další vývoj bych tipla na to, že jim bude trapně oběma a trávení volného času společně se na nějakou dobu přeruší…
Ja nevim, za nasich casu se to tak delalo
a trapne to bude jen kdyz by nemel zajem.
Jedenáctiletý ucho neber, najdi si rovnou patnáctiletýho, to už bude vyspělý muž! ![]()
@bjetuschka Nevím, jestli jí bude ve dvanácti záležet na vyspělosti
![]()