Co vše na první lekci plavání s 8 měsíčním miminkem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.3.25 14:17

Prvni lekce plavani mimi 8m

Maminky, chodily jste s vaším dítětem plavat? Já jsem se přihlásila na příští týden ve čtvrtek a teď si říkám, že vlastně nevím jestli sebou…
Ja - plavky, rucnik, přezůvky…
Dite- ručník, plinka čistá, plavky nebo něco dov ody..

Chybí mi něco??

Poradíte jaký mu koupit plavky nebo plenky do vody bo co se kupuje a co se vás osvědčilo… děkuji za rady…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2736
20.3.25 14:27

Můžu doporučit plavky Bobanek, mají patentky takže se dají dobře přizpůsobit 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.25 14:33

Taky doporucuju rostouci plavky Bobanek, u nas na bazene nejsou plenky do vody vitane, jen v nouzi (kdyz clovek zapomene). Jinak rucnik, nahradni pliny, prebalovaci podlozku, pripadne krem po koupani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
20.3.25 16:35

Doplnila bych uchošťoury, dávám i větším dětem na vysušení vody z ušních záhybů (nezasouvat hluboko do zvukovodu, jen odsát vodu u okraje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.25 18:14

Neoprenové plavky unuo na miminko, čistých plenek více, svačinu pro miminko, přezůvky jsou zbytečně, jen další hlídání, přestala jsem je nosit s sebou a to už plavu s druhým dítětem od 6měsíců…můžeš si vzít i nějakou kosmetiku, plavky a osušku pro mimčo a pro Tebe

• Citovat
  • Upravit
Kralovnal
21.3.25 04:20

Dítěti určitě speciální plenkové plavky do vody – buď jednorázové nebo látkové, oboje fungují. Doporučuju i župan nebo osušku s kapucí, a voděodolnou tašku na mokré věci. A sobě případně i gumičku nebo čepici na vlasy, pokud je vyžadována.

• Citovat
  • Upravit
30922
21.3.25 06:19

Přebalovací podložka, na které dítě po koupání osušíš a oblečeš. A pak pořádně vybrat klub, aby ti vyhovoval, jsou mezi nimi velké rozdíly a pro každého je důležité něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.25 07:09

Děkuji za odpovědi. No nakonec jsem se rozhodla, že na to kašlu… kvůli 30 minutam se mi nechce být půl dne pryč (špatně dojizdeni)…
Ale díky za typy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.25 13:05
@Anonymní píše: Více

Tak oni děti více pozornosti nevydrží, je to tak akorát a naším dětem teda kurzy pomáhají, že se vody nebojí a to ani u moře, doma máme velký bazén, tak tam pak jsou od června do září furt…u nás je i herna, děti si pohrají, socializují se…plavání je pohyb, děti se zpevňují a otužují a nejsou potom tolik nemocné…já do dobrého bazénu jezdím autem 15min 😊

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí

Dětský plováček