Plavání s miminky Hradec Králové

23.11.24 07:02

Plavání s miminky Hradec Králové

Doporučení kurzů, zkušenosti a recenze. Bohužel ne vždy dětem sednou lektoři nebo může být bazén chladný, některým dětem to nevadí jiní jsou s tím v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.11.24 07:06

Doporučení

Doporučuji Bublinku nebo Zévu, profesionální a milí instruktori. Nedoporučuji Vlnku, některá miminka z jejich kurzu mají strach z vody. Kvantita kurzu snížila kvalitu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
23.11.24 07:23

Se starším jsem chodila nejprve plavat do Zevy, lektorka mi vyhovovala, ale prostředí školního bazénu teda vůbec. Pak jsme přešli do Vlnky do Elišky, kde jsem byla spokojena, jak s lektory, tak vcelku i s prostředím, i když v satnach je méně místa. Když vyrostl, tak jsme začali jezdit do Vsestar a nyní plave pořad s Vlnkou na plaveckem bazénu.
S mladším jsem začala od 4 měsíců jezdit do Pardubic do Oceánu, tam se mi to libilo, ale to ježdění bylo náročný a čekala jsem na jeho půl rok, abysme mohli zase chodit plavat v HK a chodíme zase do Elišky.
U mladšího zatím nemůžu soudit, ale starší vodu miluje a je videt, ze se v plavání zlepšuje. Většinu času tráví nejradši pod vodou. Ale souhlasím, ze záleží na lektorovi, já jsem už z kurzu se starším věděla, jakou lektorku určitě nebudu chtít navštěvovat a měla jsem to i napsané v přihlášce. A co mi teda u Vlnky extrémně vadi, tak to je hrozně špatná komunikace, dočkat se kolikrát odpovědi na e-mail, tak je nadlidský výkon. Ale zase mi vyhovuje to, ze pokud nemůže syn jít na lekci, tak si s nimi o víkendu zajedu zaplavat do Vsestar na volné plavání a nemusim vymyslet, kdy půjde na náhradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
23.11.24 07:55

Chodili jsme do Vydrýska na malém náměstí. Bylo to fajn, teplá voda, žádné nucení do potápění (jen když děti chtely).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
23.11.24 10:13

Chodíme už s druhým dítětem do Bublinky, jsme moc spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
23.11.24 10:18
@Brambořík Machine píše: Více

Miminka nevím, chodili jsme do Bublinky, ale se starší 3+ jezdíme do Všestar do Vlnky a perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí