Maminko namočilo obličej do vody

Sopi
30.7.24 22:16

Maminko namočilo obličej do vody

4 mesicni mimiko namocilo oblicej do vody. Bylo tam maximalne par vterin. Pote co jsem ho vytahla nekaslala a dychala normalne. Ted po kojeni v klidu spi. Mam se bat, jestli neco nevdechla? Dychani porad zni normalne, ale obavam se sucheho utonuti :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35747
30.7.24 22:20

Nic nevdechla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22880
30.7.24 22:23

Neboj se, nic se nestalo ;)
Při kojeneckém plavání jsou i několik sekund pod vodou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5919
30.7.24 22:23
@JancaS84 píše: Více

Spíš je to panenka Marie, před pár dny ještě neměla sex a už má dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21816
30.7.24 22:24

Začni s ní chodit na plavání mimin a uvidíš, že dítě přežije hlavu pod vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sopi
30.7.24 22:41

@mamule42 dítě není moje, je to mladší ségra ;) ocenila bych komentáře k věci a ne ty, které mají potřebu na mě útočit :D

• Citovat
  • Upravit
MartinL45
30.7.24 22:51
@Sopi píše: Více

no jasně.. bože…

• Citovat
  • Upravit
5919
30.7.24 22:54

Aha, v tom případě bych ti nesvěřila ani panenku na hraní. A matka dítěte o tom ví nebo ses nepochlubila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sopi
30.7.24 22:59

@mamule42 vzhledem k tomu že matka se mnou v koupelně byla tak ano, ví o tom. Se sestrou se koupu už pár měsíců, nikdy se před tím nic nestalo, biologické matce by jste nikdy nepsala něco jako že by jste ji nesvěřila ani panenku, že? Spoustě matek se občas něco takového stane. Tudíž bych ocenila komentáře k věci, jelikož mi zde jde o zdraví sestry a ne zbytečné útoky na mě.

• Citovat
  • Upravit
6436
30.7.24 23:05

Ahoj, do věku 4 měsíců má miminko takový reflex, že když zajede pod vodu, „zaklapne“ na chvilku dýchací cesty. Když se trénuje potápění na kojeneckém plavání, tak reflex nevymizí :) jak to popisujes, bude určitě v pořádku. No mě se stalo teď o víkendu, malá 10 měsíců mi skočila z klína a zajela do vody v dětském brouzdališti, 15 cm vody a potopila se celá. Hned jsem ji vytáhla, trošku kašlala a dobrý. Byla to náhoda, muž vstal a ona chtěla asi taky vstát a já jak ji držela, tak jsem si přehmátla, abych se natahla pro kelímek na hraní. A ona v té milivteřině mi skocila z klína do vody 8o no, stane se… Ty malé miminka si s tím paradoxně poradí dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
31.7.24 03:40

Pokud dýchání zní normálně a miminko nevykazuje žádné známky potíží, je pravděpodobné, že je v pořádku. Přesto sledujte jakékoliv změny v dýchání nebo chování, a pokud byste měla jakékoliv obavy, neváhejte kontaktovat lékaře pro jistotu.

• Citovat
  • Upravit
Kocicka1987
31.7.24 04:26

A kolik ti vůbec je, tady to je platforma od 16…a jestli u toho mamka byla, tak už má snad zkušenosti s tebou…ne, nic se miminku nestalo, od 5.mesice jsem dceru potápěla cíleně a v necelých 6měsících jsme začaly chodit na plavání, v 10m skáče do vody s nadšením a po potopení se směje…první je potápka už 4,5roku :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí

Dětský plováček