Plavání s miminkama - kauza
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plavání s miminkama -kauza
Máte někdo zkušenost s Plavackem v Hartmanicich? Viděla jsem videa a četla jsem zkušenosti maminek a nestačím se divit!!! Chudáček 6ti týdenní miminko hozený do vody, plakalo, a lektorka řekne, že hold v životě to dítě nebude dělat jen samý věci, co se mu líbí? A další z nesmyslných praktik- házení s miminkama? Kde tam s nimi házejí jako s panenkou a jejich argument, že to je pro ně stejný jako jizda v kočárku? No je mi na blití!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Anonym534 píše: Více
Spousta věcí na internetu jsou pouhé vymyšlené příběhy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše: Více
Já to hledala a nenašla jsem teda nic. Asi špatně hledám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym534 píše: Více
prosím tě, kdo by házel 6týdenní!! dítko do bazénu??!! zkus se zamyslet nad tím, co píšeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď je to úplně vymyšlený příběh nebo přefouknutá situace od hysterický a nespokojený, hádavý matky.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym534 takže miminko, které sotva drží hlavu a kdo ví, jestli má zahojeny pupík, hází do vody? O co se snažíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted s tim prisla Sip z Deti jsou taky lidi. Kladne zkusenosti pry sdilet nebude, jenom ty negativni. Vzhledem k tomu, ze to zverejnila zrovna ona, ubrala bych z celeho drama tak 90 %. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdo pricetnej by nesel s sestinedelnim miminem plavat. Tady se nekdo snazi poskodit konkurenci co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Erri93 píše: Více
Tak jim se na kurzu nelíbí už první hodinu, přijde jim technika divná, nepříjemná ale stejně tam lezou.
na každou hodinu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako takhle, od jisté doby (kauza „lítání miminek“, která výmysl nebyla) si nedělám iluze o tom, jaký hovězí nápady občas lidi mají
🤷♀️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit