První mateřská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
První mateřská
Hezký den všem, chtěla bych se ujistit, jak je to se žádostí o vyplácení peněžité pomoci v mateřství. Odevzdávala jsem ji jen zaměstnavateli s přesvědčením, že to stačí, že nemusím dávat zvláštní žádost na okresní správu soc. zabezpečení. Ale vzhledem k tomu, že je už 15. a stále mi žádné penízky nepřišly (a navíc vzhledem k protichůdným informacím na internetu), začínám trochu zmatkovat
Jinak, na MD jsem od 3. 6. 2011. Děkuji předem za vaše rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem pouze dala zaměstnavateli potvrzení z gyndy a pak už se o nic nestarala
Oni by to měli zanýst na sociálku, myslim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak si cinkni na OSSZ, zda to tam zaměstnavatel odeslal..někomu chodí papír o přiznání PPM a někomu ne, mně přišly penízky rovnou na účet..u nás je výplatní termín 8 den v měsíci.
Na sociálce mi říkali, že PPM a RD vyplácejí přednostně oproi ostatním dávkám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
také jsem dávala papír od dr. zaměstnavateli a jinak jsem ohledně PPM nevyřizovala nic. Radši bych si zavolala na OSSZ, jestli jim to zaměstnavatel postoupil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem odevzdala papír od Dr. v práci a nic víc jsem nedělala. ZAvolej si na sociálku a oni ti řeknou více. A taky je tím třeba trochu popoženeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, díky moc za vaše postřehy. No je to nějaké podezřelé. Dneska už mají na naší OSSZ zavřeno, ale hned v pondělí si tam brnknu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem odevzdala jen papír v práci, přišel mi dopis o přiznání a peníze chodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak mi žádné vyrozumění o přiznání příspěvku nepřišlo. To je fakt divné
No ať už je pondělí a já si to můžu pozjišťovat (teda jestli už do té doby nebudu v porodnici
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj
já nastupovala na mateřskou stejný týden jako ty a penízky mi už dávno dorazily. taky jsem jen nechala papír od Dr. zaměstnavateli, a to jsem to tam nesla ještě asi o 14 dní později než jsem to dostala od Dr…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivula81 píše:
Aha, tak mi žádné vyrozumění o přiznání příspěvku nepřišlo. To je fakt divnéNo ať už je pondělí a já si to můžu pozjišťovat (teda jestli už do té doby nebudu v porodnici
)
To ti přjít nemusí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Boudice23 píše:Ivula81 píše:To ti přjít nemusí
Aha, tak mi žádné vyrozumění o přiznání příspěvku nepřišlo. To je fakt divnéNo ať už je pondělí a já si to můžu pozjišťovat (teda jestli už do té doby nebudu v porodnici
)
Přesně tak, každá OSSZ to neposílá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
adell píše:
ahoj
já nastupovala na mateřskou stejný týden jako ty a penízky mi už dávno dorazily. taky jsem jen nechala papír od Dr. zaměstnavateli, a to jsem to tam nesla ještě asi o 14 dní později než jsem to dostala od Dr…
Tak teď jsem z toho ještě víc nervozní. Radši jsem napsala naší účetní, ale nejspíš má dovolenou. No jsem zvědavá, co v pondělí pozjišťuju. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
gabi.design píše:Boudice23 píše:Přesně tak, každá OSSZ to neposílá.Ivula81 píše:To ti přjít nemusí
)
Tak aspoň že tak. Díky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, teď jsem si tam zavolala (na ossz) a prý mi dneska penízky poslali, tak snad brzy dorazí
Ještě jednou díky za rady a postřehy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit