První menstruace p revizi

1028
26.7.10 15:04

první menstruace p revizi

jsem presne sest tydnu po revizi a menstruace stale nikde, chtela bych se zeptat, jestůi ma nekdo stejnou zkusenot, popripade za kazdou radu budu noc vdecna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1458
26.7.10 16:35

Já jsem ji dostala po 7 týdnech,já to nijak neřešila,až příjde tak příjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
26.7.10 16:40

ja dostala 6 tydnu a dva dny :-) a ted uz se me drzi 10 dni mrcha :-( takze vydrz, taky uz sem myslela, ze ani neprijde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
26.7.10 17:07

oko, dekuju, sice jsem se radsi objednala pristi tyden k doktorce, ale snad do te doby dorazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta84
28.7.10 21:06

Ahoj, já po 32 dnech. Když to tak čtu, doufám, že to není moc brzo :( Mám ji teda hrozně moc silnou, snad to nebude trvat moc dlouho. Je pravda, že jsem také měla strach, aby mi přišla, tak jsem začala každý den cca týden pít červené víno :) možná je to hloupost a na menstruaci nepomáhá, ale rozhodně pomůže na jiných frontách :) Tak to zkus a uvidíš, třeba Tě také navštíví, mrška jedna :) Počkala bych ještě tak 14 dní a pak bych určitě zašla k Dr. Držím palce ať je vše ok!!!!

• Citovat
  • Upravit
55
19.8.10 13:11

me prisla MS ted- jsem 27dni po revizi :palec: u kazdeho je to jine..po 9tydnech se chodi na vyvolavacku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaja a paja
9.10.13 02:02

menstruace po kyretáži

Ahoj holčiny je to přesně týden co jsem byla na kyretáži a chci se zeptat jak vlastně poznám menstruaci když pořád špiním zní to asi divně ale ráda bych se na to připravila. A je ta první menstruace nějaká zvláštní? Třeba silná? děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty