První nachlazení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.11.18 21:35

První nachlazení

Ahoj maminky, 9ti měsíční dcera má už třetí den silnou rýmu a do toho kašle- takový chrchlavý, teplotu nemá. Přes den je to lepší, odsávám nosík a strikam ji do nosu mořskou vodu. Na kašel jsem ji koupila přes den Mucosolvan a vecer Stoptussin. Večer parkrat zakašle, spinká od narození na břišku, tudíž ji přes noc rýma hezky odtéká a nebudí se mi. Každopádně rýma je silná, ale odsavame. Spíš mě děsí ten kašel, aby to nevlezlo na průdušky. :roll: Před týdnem měla vysoký teploty, byli jsme u doktorky a nic ji nebylo, paní doktorka říkala, ze buď šestá nemoc nebo zoubky, nakonec jsem včera našla 5tý zoubek. Chci se zeptat zda-li mám jet zitra znovu raději k doktorce nebo léčit jen léky co mám doma a cekat :? A také jestli s ni mužů třeba na 20 - 30 minut na procházku na čerstvý vzduch, když nemá teploty. Dekuji moc!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
11.11.18 21:37

Kdyby měla jen rýmu, k doktorovi bych nešla, ale pokud by byla hustá, volila bych kapky, my máme Otrivin. Ale to jen, kdyby jí to nedalo spát. S kašlem bych ale k doktorce šla, aby si ji poslechla. Sama nepoznáš, jak daleko to zašlo :mavam: ale může být způsoben i tou rýmou, pokud jí stéká do krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
11.11.18 21:39

Bez teplot chodíme ven normálně, i s rýmou. Naopak jde vidět, že mu to dělá dobře na čerstvém vzduchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
11.11.18 21:47

To ti tu asi nikdo neřekne..záleží na kašli -pokud se ti nezdá ,hodně ji trápí,kašle ošklivě určitě bych zašla k Dr na poslech s 9ti měsíčním ditetem. Jinak pokud nemá teploty a kašel by nebyl nějak udesny tak bych ven na chvíli šla- čerstvý vzduch je ku prospěchu.
Doporučuji zvlhčovat místnost plus nam pomáhá nakrájet cibuli do místnosti kde dítě spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.18 21:54

@Aduš8 Taky jsem s ni dnes šla, protože jsme zvyklé chodit 2× denně ven a už jsem to třetí den nedavala doma a přišlo mi, že ji čerstvý vzduch dělá dobře. Moc děkuji za rady :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.18 21:57

@monzaj Ještě jsem zapomněla dodat, že s ni inhaluji :lol: Před týdnem mi doktorka do zprávy napsala raději co ji mám dat kdyby se objevil kašel a rýma, takže postupuji stejně jak mi napsala :) Zitra ráno ji nejspíš zavolám a domluvim se s ni, spis mám strach, aby tam ještě nechytla něco víc :roll: Kašle párkrat za den, ale je to takový ten chrchlák jako když já vykaslavam hleny mi přijde :? Ale raději k doktorce 100× než něco podcenit už takhle to nesu špatně :roll:

• Citovat
  • Upravit
4488
12.11.18 06:10
@Anonymní píše:
@monzaj Ještě jsem zapomněla dodat, že s ni inhaluji :lol: Před týdnem mi doktorka do zprávy napsala raději co ji mám dat kdyby se objevil kašel a rýma, takže postupuji stejně jak mi napsala :) Zitra ráno ji nejspíš zavolám a domluvim se s ni, spis mám strach, aby tam ještě nechytla něco víc :roll: Kašle párkrat za den, ale je to takový ten chrchlák jako když já vykaslavam hleny mi přijde :? Ale raději k doktorce 100× než něco podcenit už takhle to nesu špatně :roll:

Inhalování pak není moc dobrý když by měla už nějak barevný nudle z nosu - ze by tam byla nějaká bakterie , jak se ty dutiny prohrivaj vlastně se tím podporuje zánět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.18 06:32

@Kackaxx Zatím ji jen teče z nosu, doktorka mi to taky napsala do zprávy, tak snad ji tím nějak neublizim :nevim: Ono je to stejně takové inhalování neinhalovani :lol: Ale dekuji za radu, to jsem nevěděla :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA