Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jaký dárek k prvním narozeninám máme narozeniny 2.1. Takže i cenově dostupný po vánocích.
Já koupila toto za cenově dostupných 500 korun z druhé ruky. Ještě to nechám vyčistit (zdarma) a máme dvojku doma
Jinak nevím, každej se ptá, co mu má koupit… Švagrová mu koupila tohle asi dva dny poté, co jsem mu to já koupila jen tak
A u nás je to taky vděčná blbost (hlavně teda pro dospělé)
My jsme koupili stan, lego, vkládačku, pejsek od fisher price
@ncc1701
jee ta housenka je krasna ![]()
jinak my mame v planu aktivni stolecek, nejake velke auto, vkladacku atd. od prarodicu asi dostane takove to 3v1 odrazedlo.
no s tema vanocema je to narocna kombinace, chudak vzdycky se bude rikat - tak jenom neco mensiho, kdyz je po vanocich
![]()
Malý dostal k prvnímu roku, odrážedlo klasické auto, spokojenost, pejska od FP ten je naprosto super a nějaké knížky.. ![]()
Joj tohle téma se mi teď mooooc hodí. U nás první narozeniny za dva týdny.. Pejska od FP máme - vřele doporučuji, malý ho miluje, má hezké písničky, říkanky, vypadá pěkně.. není sice nejlevnější, ale když se koupí dostatečně dopředu, tak to snad ujde.. od dcery a nyní i od syna můžu doporučit i mluvící hrnec FP - perfektní, až neuvěřitelné, jak si s ním oba vyhrajou.. teď k prvním narozeninám mám v plánu motorku a víc nevím, trochu se v tom plácám a lámu si hlavu..
Pejska od FP jsme koupili měsíc před vánocema v Tescu za čtyři stovky
Pejska FP, odrážedlo Puky, dřevěné kostky, stavenici Megabloks… cokoliv třeba i z druhé ruky v případě odrážedla.
Kacka bude mit prvni narozky za 2 mesice a dostane houpaciho pejska Little Tikes, stavebnici Geobaby a vkladacku se zvuky zviratek
Starsi dostala tusim hraci stolecek, stavebnici Clemmy a par drobnosti (labyrint s kulickami, vkladacku tvaru) ![]()
Ahoj, my toho meli dost, minuly tyden jsme slavili, pisnu co si pamatuju, tcv odrazedlo, obrovske hraci auto(take odrazedlo), spoustu kostek, skladaci garaz s auty, hmotu na 3Dotisk, obleceni, osusku, bubínek s prislusenstvim, kreslici tabulku, tříkolku, helmu na odrazedlo, mluvícího plyšáka, pastelky, omlaovanky, a sluchatka s mp3( mame hudebniho maniaka, sluchatka nosi vsude sebou)
To je tak na co jsem si ted vtpomnela, dostal to od cele rodiny, no hromada veci, ale nejvic miluje ty slechatka s mp3 a odrazedlo, jo a jeste mame drevene zatloukaci naradi ![]()
My jsme naší malé koupili zimní výbavu, protože má narozeniny 20. listopadu. Od příbuzných dostane kočárek, pěnové puzzle, takovou tu velkou plastovou tatru a odražedlo. no a měsíc na to budou vánoce a to zatím máme koupenou jen kostlu na vkládání od lamaze. Třeba Ti ještě pomůže tohle: hrací želva - lamaze, bublifuk, plastové kelímky (skládají se na sebe - věž) - dostala naše malá k svátku, který měla v srpnu.
My máme čerstvě po 1. narozeninách, malá dostala prolézací stany, vkládačku, nočník, box na hračky, dřevěnou houpačku, předložku tygra, xylofon, ten ji náramně baví
, hopsacího koně, leporela, pěnové kostky, výbavička na písek (to až v létě použijeme).