První návštěva na gyndě

Anonymní
22.10.18 20:10

První návštěva na gynde

Je mi 15 let a ještě nikdy jsem nedostala menstruaci, zítra mám jít poprvé na gyndu a zajímalo by mě co mi tam budou dělat?? Hrozně se bojím protože skoro každý den masturbuji. Prosím poradte co mi tam budou dělat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
22.10.18 20:14
@Anonymní píše:
Je mi 15 let a ještě nikdy jsem nedostala menstruaci, zítra mám jít poprvé na gyndu a zajímalo by mě co mi tam budou dělat?? Hrozně se bojím protože skoro každý den masturbuji. Prosím poradte co mi tam budou dělat

A proč sem píšeš že se bojíš protože každý den masturbujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
22.10.18 20:16

Neboj, doktor se že bude ptát na informace, jestli si panna, atd..Pak tě vyšetří, není to nic hroznýho jen trochu nepříjemný.
Jdeš s mamkou nebo sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
22.10.18 20:19

Nebudou ti delat nic, masturbace s tim nema co delat, jednak proto, ze to dela temer kazdej a jednak proto, ze doktora to fakt nezajima. Zepta se te, jestli jsi uz mela sex, vypta se na rodinnou anamnezu, zepta se, proc jsi tam a vysetri te - to nevim jak, pokud jsi panna. Ale rozhodne bych se toho nebala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.24 13:18

Ahoj holky…dceři bude v dubnu 15 a už dva roky má menzes.Ted tak půl roku začíná mít dost velké bolesti břicha, je jí na zvraceni, na omdleni, do skoly už kolikrát nešla…jak probíhá první prohlídka na gynde? když je ještě panna…bude ji prohlížet nebo třeba jen ultrazvuk bricha? Moc dekuju

• Citovat
  • Upravit
3972
22.12.24 13:19
@Anonymní píše: Více

Určitě před břicho, někdy se dělá i vyšetření přes konečník, ale mě ho lékařka nedělala :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.24 16:54

Tak v to doufám…no asi tam stejně prvně zavolam..a ještě by mě zajímalo

Dceři bude 15 v dubnu..a v lékárně nám na ty její bolesti dali Dexoket..pytliky do vody…ale dcera pak četla příbalový letak a je to prý až od 18…tak snad to nevadi

• Citovat
  • Upravit
655
24.12.24 14:34

Pokud už má dcera takové problémy požádala bych lékaře o zadanku do endo centra zrovna tak to se u mladších holek projevuje obyč gynda to nepozna a dělá že je to v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.24 14:36

Jako myslíte problémy se štítnou žlázou?

• Citovat
  • Upravit
655
24.12.24 14:52

Myslím endometrioza, samohrejme i tu štítnou zlazu nenechat zkontrolovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie