První očkování - špatné hojení po vpichu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1972
21.4.15 10:51

@mína77 No, já bych začala na půl roce a uvidíš reakci pediatra. Třeba povolí maximálně ty 3 měsíce a bude to. Ale nic nezmeškáš, když počkáš do toho půl roku. Pokud dítě nevodíš nějak extra mezi cizí lidi, tak je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
21.4.15 10:55

No první týden v červenci jedeme do Krkonoš na dovolenou, hlavně kvůli té starší. Tak tam by možná bylo dobré aby už byla naočkovaná. Budou jí 4 měsíce pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
21.4.15 11:00

Já s malou chodím normálně všude, nakupovat, na poštu, jezdím k sestře s dětma apod. Zatím očkovaná není a klepu, zatím nikde nic nechytla. Ono zase chytnout tetan, záškrt apod. není u mimča v kočárku tak hned. Straší se tím černým kašlem, ale mají ho i očkované děti, takže jsem taky v klidu.
Beru to tak, že každý týden odkladu očkování u miminka je bonus, protože čím je větší, tím líp se vyrovná s očkováním. Ale rozhodnutí je na rodičích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
21.4.15 11:05

No to bude asi docela sranda až ji zavolán o odklad. Když mi nabizala nepovinné očkování Rotateq tak jsem ji řekla, jestli to není trochu moc na ty mimi a zbytečné. Tak byla dr. snad i dotčená, že zbytečné to určitě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
21.4.15 11:09

@mína77 Odklad očkování bych šla vyřídit asi osobně. A pokud to opravdu chceš, tak si na netu najdi argumenty. Dobré jsou rady i na vakciny.net. Je tam jasně napsáno, že odklad je možný, že je možné i šetrnější schéma 2+1 apod. Měla jsem to nachystané a v případě potřeby bych se tam s tím vytasila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
21.4.15 11:11

Díky, kouknu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.15 15:37

No jo, zase tema"ockovani

Ja vim, ze se to tu porad omyla dokola, ale ja uz sme vazne zoufala. Uz dva tydny se rozhoduju, zda malemu dat i neco na vic, krom hexa. Rozhodla sem se pro synflorix. Jen ale jak vsude ctu pro a proti, sem fakt uz zoufala. Na jednu stranu chci aby moje dite bylo chraneno a na druhou stranu s ebojim abych mu „kupodivu“ jetse neublizila. Chjo tenhle stav je na panaka, a ne jen na jedn :nevim: :zed: oho :think:

• Citovat
  • Upravit
1209
28.4.15 23:09

Tak si dej panaky ctyri a jine ockovani nedavej ani jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek