První odrážedlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
61
25.7.18 12:48

První odrážedlo

Ahoj :mavam:
Zajímá mě, jaké odrážedlo jste pořídili prckům a od kdy asi? Malý bude mít v září rok, už zvládá sám pár kroků. Je celkem veliký (81cm). Tak s jakým jste spokojení? Díky za tipy :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37116
25.7.18 13:07

Já kupovala první takove: https://www.mall.cz/…-s-operadlem?…
Dostal ho k prvním narozkam a občas ho vytáhne ještě teď ve 3 letech i když už jenom doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 13:07

První pořádné odrážedlo dostal syn ve 20měsících, Funny Wheals s gumovými koly a miluje ho. Nelituju vyšší ceny, líbí se mi provedení, dvě výšky i přemontování na kolo, takže vydrží dlouho. K 1 narozeninám dostal odrážecí autíčko a taky mělo velký úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
25.7.18 13:14

Z mojí zkušenosti doporučuji jako první koupit nějaký z druhý ruky, prostě jen na vyzkoušení ;) protože třeba moje holka vzala odrazedlo na milost snad až ve 2 letech… A teď sem ráda že jsem neporidila žádný „dražší“ které by se jen válelo doma a malá z něj vyrostla ;) jinak za mě enduro v jakékoliv velikosti, přijdou mi i vzhledově celkem nej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
25.7.18 13:18

Taky funnywheals teď, když mu je 19 m. Nejdřív ať se naučí pořádně chodit než jezdit na odrážedle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.7.18 14:07

K prvním narozeninám je nejlepší odrážecí autíčko, později odrážedlo yupee enduro. Ale než dáš prckovi odrážedlo, je potřeba, aby sám dobře chodil a měl zpevněné klouby. Pokud teprve zvládá pár kroků, je brzy.

• Citovat
  • Upravit
85225
25.7.18 14:16

Mala mely puky, ale dostala ho az v roce a pul. Pak jsme postupne menili na puky M a ted ma L.

Edit: dostala ho asi jeste pozdeji :think: zacala chodit az v 16 m. Ale to puky mi prislo stabilni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
25.7.18 20:55

Tak moc díky za tipy, počkám teda až malý bude pořádně chodit, což třeba už v tom září bude, ale první odrážedlo budu volit tedy nějaké obyčejné. Jinak na funny wheels jsem koukala @belgičanka moc se mi líbí, ale je vážně asi moc brzo. Třeba příští rok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí