Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
první antikoncepci jsem začala brát ve středu (takže první dvě tabletky z platicka - pondělí a úterý jsem neměla) a včera v neděli jsem si vzala poslední prášek z prvního platíčka. Mám si teď ještě vzít ty první dvě tablety, abych před pauzou měla vybráno všech 21 tablet, nebo pouze těch 19 stačí a mám teď 7 dní bez prášků? Dekuji
jako jestli to myslíš vážně tak samozřejmě dobrat platíčko, jestli jako vtip tak se moc nepovedl
@Nell2 píše:![]()
jako jestli to myslíš vážně tak samozřejmě dobrat platíčko, jestli jako vtip tak se moc nepovedl
Ja se mámy u prvního platicka ptala, jestli je jedno, kterou nedělí začnu.
(jednofazova ha, samozřejmě, jak jinak
ale jistota byla jistota)
@lucinda99 neber to zle, ale v krabičce, příbalový leták, přečti si ho, nejen kvůli tyhle informaci, jsou tam i další důležitý věci, na který je třeba dát si pozor. (kontraindikace s dalšími léky, zdravotními problémy, bylinkami, atp. Na které nežádoucí učinky dát pozor,…)
Už ti včera bylo zodpovězené, že určitě dobrat celé plato. Ale přečti si ten plakát, který si říká příbalový leták. Aspoň pro začátek, opravdu je tam hodně informací a kdyby to nebylo důležité, tak by ho vůbec nemuseli dělat tak velký.