První pohlaví styk

Anonymní
9.8.23 16:59

První pohlaví styk

Dobrý den,
nevím jestli to patří takto sem (nejsem tu moc dlouho), každopádně bych se chtěla zeptat když budu mít s klukem své poprvé je dobré mít pod sebou ručník nebo něco kdyby náhodu začala téct krev nebo to je zbytečné?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
161
9.8.23 17:13

Určitě je dobré mít pod sebou něco tmavého nebo ten ručník ať jste připravení na všechno :D Každopádně není pravidlem, že hned při prvním sexu ta panenská blána praskne a začne téct krev, může to být klidně až při druhém sexu(viz. vlastní zkušenost co si tak vzpomínám) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5318
9.8.23 17:36

Hlasuju pro rucnik. A to navzdory tomu, ze u me se to obeslo bez krve. Ale nikdy nevis a nekdo pri tom opravdu krvaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32223
9.8.23 17:38

Ja nekrvacela vubec, ale jistota je jistota. :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
9.8.23 18:05

Ja prala prosteradlo, takze doporucuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6476
9.8.23 18:35
@Anonymní píše:
Dobrý den,
nevím jestli to patří takto sem (nejsem tu moc dlouho), každopádně bych se chtěla zeptat když budu mít s klukem své poprvé je dobré mít pod sebou ručník nebo něco kdyby náhodu začala téct krev nebo to je zbytečné?

Ono se to vše dá vyprat kdyžtak. Já bych se u takových příprav neuvolnila a nevím jestli by se tomu druhému postavil, kdyby viděl jak uléhám na ručník připravená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12472
9.8.23 18:37

Ja treba nekrvacela :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
9.8.23 20:56
@Black Flower píše:
Určitě je dobré mít pod sebou něco tmavého nebo ten ručník ať jste připravení na všechno :D Každopádně není pravidlem, že hned při prvním sexu ta panenská blána praskne a začne téct krev, může to být klidně až při druhém sexu(viz. vlastní zkušenost co si tak vzpomínám) :lol:

Neni to blana a tedy nema co praskat 🙈

• Citovat
  • Upravit
4385
9.8.23 20:57

Je lepší mít ručník. Z vlastní zkušenosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3788
9.8.23 21:18

Nic jsem nepoužila. Ono to s tou krvi není vůbec tak hrozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
9.8.23 22:17
@Anonymní píše:
Dobrý den,

Kašli na to a nech to alespoň trochu spontánní. :) Budeš si to pamatovat do konce života a chceš vzpomínat na ručník? :D Já bych si připadala spíš jak u gynekologa než vášnivě naladěná na sex. :D Btw, já jsem nekrvácela vůbec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová