Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě je dobré mít pod sebou něco tmavého nebo ten ručník ať jste připravení na všechno
Každopádně není pravidlem, že hned při prvním sexu ta panenská blána praskne a začne téct krev, může to být klidně až při druhém sexu(viz. vlastní zkušenost co si tak vzpomínám) ![]()
Hlasuju pro rucnik. A to navzdory tomu, ze u me se to obeslo bez krve. Ale nikdy nevis a nekdo pri tom opravdu krvaci.
@Anonymní píše:
Dobrý den,
nevím jestli to patří takto sem (nejsem tu moc dlouho), každopádně bych se chtěla zeptat když budu mít s klukem své poprvé je dobré mít pod sebou ručník nebo něco kdyby náhodu začala téct krev nebo to je zbytečné?
Ono se to vše dá vyprat kdyžtak. Já bych se u takových příprav neuvolnila a nevím jestli by se tomu druhému postavil, kdyby viděl jak uléhám na ručník připravená ![]()
@Black Flower píše:
Určitě je dobré mít pod sebou něco tmavého nebo ten ručník ať jste připravení na všechnoKaždopádně není pravidlem, že hned při prvním sexu ta panenská blána praskne a začne téct krev, může to být klidně až při druhém sexu(viz. vlastní zkušenost co si tak vzpomínám)
Neni to blana a tedy nema co praskat 🙈
@Anonymní píše:
Dobrý den,
nevím jestli to patří takto sem (nejsem tu moc dlouho), každopádně bych se chtěla zeptat když budu mít s klukem své poprvé je dobré mít pod sebou ručník nebo něco kdyby náhodu začala téct krev nebo to je zbytečné?
Kašli na to a nech to alespoň trochu spontánní.
Budeš si to pamatovat do konce života a chceš vzpomínat na ručník?
Já bych si připadala spíš jak u gynekologa než vášnivě naladěná na sex.
Btw, já jsem nekrvácela vůbec ![]()
Dobrý den,