Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud kondom nepraskl, měl ho celou dobu řádně nasazený…i potom co ho vytáhl z tebe, tak neboj. Těhotná nejsi.
Jak se psalo uz vys, taky si nemyslim, ze si tehotna, ale mozne je vsechno. Normalne si zajdi do dm nebo lekarny. Papirkovy testy s citlivosti 10 maj za 40 korun, bez testu nebo gynekologa to samozrejme zjistit muzes ale az za cca 8 mesicu
neboj hele, urcite je vsechno vpohode, ale jistota je jistota. Tehotensky test si muzes udelat aniz by o tom kdokoliv vedel, hlavne ted s rouskou mas anonymitu zarucenou ![]()
Udelej si test. Ale flek muze byt i uplne normalne tvuj posevni sekret. Nebo pot, ale toho by sis asi vsimla ![]()
Můžeš mít pořád nepravidelnou menstruaci. Ale i tak bych si být tebou pro jistotu ten test udělala ![]()
@Hancue
Právě jsem ten případ co má od 13 menstruaci pravidelnou :/ Ale zítra jdu tedy pro ten test, ale nejsem si jistá zda to tak brzo může něco zaznamenat..
@Anonymní píše:
@Hancue
Právě jsem ten případ co má od 13 menstruaci pravidelnou :/ Ale zítra jdu tedy pro ten test, ale nejsem si jistá zda to tak brzo může něco zaznamenat..
Může se stát, že se moc stresujes a tudíž je MS opožděná. A nebo prostě jeden měsíc je vynechaná. Klidně to tak může být. A test jsi udělej, kdyby jsi těhotná byla už by se ti to mohlo ukázat
dej vědět, jak jsi dopadla.
@Anonymní píše:
@Hancue
Pokud mas ms opozdenou uz 3 dny tak to test urcite zaznamena…
Dobrý den, mám jeden menší problém. S přítelem jsme se rozhodli že budeme mít můj první pohlavní styk (je mi 16 let), ale nešlo to - cítila jsem tak silnou bolest, že jsme toho nechali, jelikož jsme byli na chatě pár dní, rozhodli jsme se to zkoušet i následující dny - se stejným výsledkem. O pár týdnů jsme se to rozhodli zkusit znovu, bohužel zase bez výsledků, způsobuje mi to doopravdy velké bolesti. Už si nevím rady, s kamarádkama jsme se bavily a uvažovaly zda nemůže jít o takzvaný “vaginusmus”? Moc o tomto nevím, něco málo jsem si o tom přečetla na wikipedii. Každopádně předem děkuji za odpovědi a rady. ![]()
Mě by zajímalo zda při prvním styku je dobré mít pod sebou ručník nebo něco kdyby náhodou začala téct krev a nebo to není nutné
@Anonymní píše:
Mě by zajímalo zda při prvním styku je dobré mít pod sebou ručník nebo něco kdyby náhodou začala téct krev a nebo to není nutné
Záleží, jak u koho
Někdo krvácí hodně, někdo vůbec. Pro klid duše si ho pod sebe dejte ![]()
@Anonymní píše:
Je to lepší ![]()
Chtěla bych se zeptat, už před několika měsíci jsem měla první pohlavní styk a všechno je bez problemů…,ale vůbec jsem nekrvácela, je něco špatně? a nebo můžu být stále panna když krev žádná?
Zdravím,
je mi 16 let(zachvíli 17) a ráda bych se vám s něčím svěřila, jelikož nemám komu jinému.
Nedávno jsem měla můj první pohl. styk, který sice, ano byl chráněný, ale po “dokončení” jsem si všimla nějakého fleku pod náma a omlouvám se, vůbec nevím jak to chodí, páč to bylo opravdu moje poprvé.
A jde o to, že už mám mít asi dva dny po menstruaci, nevím jestli se nedostavila z toho jak jsem z toho ve stresu..i to je možné.
Moje máma to ví, že panna nejsem, ale s tímhle se jí fakt svěřovat nechci a proto se ptám vás které jste určitě zkušenější než já.
Nedá se nějak určit, nebo poznat těhotenství bez testu?
Popřípadě nějaká babská rada jak si měsíčky vyvolat?
Ráda bych zmínila i to, že styk proběhl cca týden před předpokládaným začátkem menstruace.
Předem děkuji za jakékoliv odpovědi, moc si toho vážím a je mi to hrozně blbé to tu psát a stydím se za to..