První ponožky/botičky na doma

41
11.2.20 22:44

Prvni ponozky/boticky na doma

Ahoj syn se zacina stavět/ popochazet podel nabytku a doma mame plovouci podlahu- ta se klouze. Vim, ze by bylo nejlepsi nechat na boso, ale podlaha je studena, chci se zeptat na tip, co mu koupit, jestli treba jen protiskluzové ponozky, nebo jsem viděla v obchode Little things takove položky s gumovou podrazkou- neco mezi botou a ponozkou, co jste diteti davali vy, aby mu to pohohlo pri chůzi a bylo to zdrave na klenbu atd? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
176
11.2.20 23:02

Protiskluzové ponožky koupíte třeba v HM nebo si můžete sehnat tekutou gumu a udělat si protiskluz sama na čemkoli - ABS gumový protiskluz.
Nebo capáčky. TO co myslíte Vy bych asi nedávala, může mu sjíždět noha do boku, dávala jsem to už pěkně chodící dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
11.2.20 23:06

@Ivet18 obycejne ponozky s protiskluzem staci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
11.2.20 23:12

@Ivet18 já jsem dávala ponožky s protiskluzem z H&M a nebo kožené capáčky z Lidlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
11.2.20 23:22

Já dávala oběma dětem kožené capáčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.20 23:29

Ahoj, ponožky s protiskluzem úplně stačí, jestli nemáš draka jako já, ten si sundaval úplně všechno. Prostě nedal pokoj dokud si capáčky nebo ponožky nesundal nebo neshrnul. Musela jsem koupit pěnové puzzle na podlahu než si zvyknul chodit v ponožkách. A je to super když často padá.

• Citovat
  • Upravit
33
12.2.20 13:53

Já synovi dávám punčocháčky a koupila jsem jsi ABS gel a nadělala tečky. Ponožky nebo ťapáčky u něj moc dlouho na nožkách nevydržely :-)
Taky máme v bytě plovoucí podlahu a dlažbu.
Jak už syn byl jistější v chození kolem nábytku, ABS tečky nejsou třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
12.2.20 13:56

Kožené kotníkové boty s pevnou patou, vše ostatní jen zadělává na budoucí problémy, které vždy přijdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí