První potrat

3
11.6.24 14:50

První potrat

Dobrý den vcera odpoledne jsem potratila dnes v nemocnici řekli že ještě stále potracim ale že není potřeba revize-vyskrab
Mám hrozne křeče a krvácím málo
Jak dlouho takové křeče trvají a kdy začnu úplně krvácet, úplně se v tom nevyznám spíš vůbec potratila jsem poprvé :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1396
11.6.24 16:12

To je mi líto, to bylo pravděpodobně brzy? Do 10tt?
Každému to trvalo déle…jsou tu diskuze.
Průměrně 10 dní a lítají z tebe cucky.
Dobře že nebyla revize, potvrzuje to že tělo je dost silné a umí si pomoci.

Já pila kontryhel a čaje na menstruaci a nic mě nebolelo, takže nemusí to být tak hrozné. Já byla i na dovolené s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.6.24 19:46

Děkuji, ano bylo to v 7tt. Oba dva jsme to moc chtěli a tak je to pro nás stále šok.
Zkusím si koupit ten čaj děkuji za radu
A odpověď. ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
12.6.24 09:11

Je už tu hodně diskuzí…po potratu. Koukni tam co komu pomohlo…na ty křeče čaj na menstruaci leros nebo čaj baby radnické na šestinedělí třeba, plus doplnit vitaminy.

Fyzicky to bude brzy dobré, psychicky to člověka ovlivní silně. Ještě když jste moc chtěli. Nás to taky poprvé vzalo…ono je to těžké i takhle brzy když se ti zas obrátí plány a taky ty hormony se člověku rozjedou a zas 2m se uklidňují.

Je tu ale hodně žen které překonaly takových problémů více a i později (i my podruhé) a opravdu snaž se z toho vzít to pozitivní I když ta ztráta bolí ( např upevnění vztahu, tělo může otěhotnět a je silné to odlišit)
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
27.6.24 09:25

Drž se :hug: Prošla jsem si tím taky. Pila bych kontryhel a vyčkávala pár dní, pak bych zašla radši na utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.25 20:29

Dobrý večer 10.9 2025 jsem šla na potrat dnes je 9.10 2025 a furt jsem se z toho nedostala mám úzkosti stresy atd. Nemáte nějaký rady někdo prosím už nevím co s tím dělat přijde mi, že to je dlouho ale je mi húř a húř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
10.10.25 15:11

Měsíc je ještě strašně krátká doba. Ještě neskončilo šestinedělí. V kolikátém to bylo týdnu? Na tom hodně záleží…u potratu v 1 trimestru mi bylo lépe po 3m, v 2 trimestru doteď ne…zlepšení přišlo tak po 9 m ale to jsem otěhotněla.

Říká se kolik měsíců těhotenství tolik měsíců se zotavuje tělo. A mysl se může zotavovat mnohem déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5448
10.10.25 16:03

@Gabriela496 Promiň za dotaz, ale „šla jsem na potrat“ znamená, že jsi šla na ukončení prosperujícího těhotenství, protože jsi nechtěla dítě, nebo že jsi chtěla dítě, ale bohužel se něco pokazilo (zamlklé těhotenství, spontánní potrat) a musela jsi na zákrok?

Tady je totiž diskusní vlákno maminek, které chtěly miminko, ale nedopadlo to dobře. Jestli chceš poradit od někoho, u koho bylo všechno po zdravotní stránce v pořádku, ale rozhodl se nechat těhotenství ukončit, doporučuju najít jinou diskusi, nebo založit vlastní.

Ono to bude dost jiné, pokud za to mohla příroda a pokud to bylo vědomé rozhodnutí. Tak se pro jistotu ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty