Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano, přesně takhle může probíhat samovolný potrat. Byť teda v 5.tt, kdy ještě není na utz nic vidět a defakto je to jen o pár dní opožděná ms, by to spíš nazvali biochemickým těhotenstvím, bohužel velmi běžná zalezitost. Mimoděložní se obvykle proudama krve neprojevuje a to HCG z krve (opakovaně) by ho mělo spolehlivě vyloučit. Ať to příště klapne! ![]()
@Anonymní píše: Více
jo, probíhá to přesně takhle, běhání k doktorovi v 5 tt., je k ničemu, je to biochemické těhotenství, je to hodně časté,
prostě těhotenství bylo špatně založeno, tak tělo je moudré a vyloučí to samo
Hezky den
V úterý 13.8 mi bylo potvrzeno těhotenství podstupovala jsem uměle oplodnění. Ve středu vecer prisel hnědý výtok.. ve čtvrtek jsem se vzbudila a vložka hnědá
po domluvě s Dr. jsem si koupila ascorutin. Bohužel mam stále takove ruzovohnede krvácení
ne silne ale kdyz jdu na záchod jde videt na papíru
myslíte, ze to muze byt potrat? V pondělí mam prijit na kontrolu.
Zavádím amalgen 1-0-1 a Estrofem1×
Jsem z toho neklidna
bolesti zadne nemam ani teplotu
Může i nemusí. Byla jsem po IVF těhotná třikrát. Poprvé hnědočervené špinění - neudrželo se. Podruhé hnědočervené špinění - udrželo se. Potřetí špinění ani krev žádné - neudrželo se. Držím palce! ![]()
@ugluk děkuju
tohle je nekolikaty pokus
uz jsme si toho dost prožili
tak snad se postesti a bude dobry konec ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj holky. Podle těhotenských testu jsem v 5tt. Nebo spíš jsem asi byla. Vše probíhalo v pořádku, měla jsem i těhotenské příznaky, jenže včera najednou krvácení. Hned jsem běžela na gyndu, tam mi řekl, že nejde nic vidět, že je ještě brzy a napsal mi hormony na udržení. Jenže dnes v noci jsem začala krvácet přesně jako při MS a jsou ze mě ven i docela velké kousky sraženiny. Chci se zeptat, probíhá samovolný potrat přesně takhle, nebo se mám obávat třeba mimoděložního? Z toho mám největší strach
miminko moc chci a byla jsem šťastná, když jsem měla 2 čárky na testu
samozřejmě teď už si žádné naděje nedělam a je mi jasné, že je konec. Doktor mi odebral krev a v pondělí mám přijít. Těhotenské příznaky mi vymizely…
Děkuji za vaše odpovědi. Prosím blbé připomínky si nechte