Týden těhotenství neodpovídá

27
1.6.24 05:42

Tyden tehotenstvi neodpovida

Ahoj. Stalo se nekomu, ze jdyz jste byli u dr meli jste byt aktualne v jinem tydnu tehotenstvi? Ja bych ted mela byt 8-9tt a na utz dr. mela 6+1. Zaklady plodu byly..chybela jen srdecni akce. Ovulace netusim kdy byla. Jsem po dvou potratech a mezitim i porod ( vse v poradku ). Bojim se, ze se to bude zase znovu opakovat. Zkusenosti? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14075
1.6.24 07:51
@Tynqta píše: Více

Většinou mi to nesedělo tak o týden, ale věděla jsem přesně kdy byla menstruace a každý měsíc mám stejný.
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
1.6.24 09:28

Ahoj, radu nemám, ale zrovna řeším stejný problém. Podle MS bych měla dnes být 8+3 a včera na ultrazvuku mi dr. naměřila 6+2.
Držím palce, ať je vše ok :srdce: já jdu na kontrolu příští týden a tam se uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
1.6.24 09:57

Bohuzel kdyz jsem to mela takhle bylo to ZT :( ale drzim moc palce holky aby to u vas bylo jinak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.8.24 20:00

Řeším teď stejný problém… Jsem z toho smutná a zmatená. Mám být 8-9tt a prý plod je 6tt bez srdeční akce, ale základy tam jsou.
Mám jít na kontrolu až za 3 týdny 😓. Vůbec nevím, zda mám v něco doufat.

Jak jste dopadly? 🤞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
6.8.24 20:52

@Kyticka94 U mě to bohužel skončilo ZT. Na jednomu ultrazvuku jsem poslouchala srdíčko a na dalším už bez srdeční alce :( Ale držím palce a moc si přeju, aby to u tebe mělo jiný výsledek a vše dopadlo dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.24 20:32
@Catherine22 píše: Více

Ano, zažila jsem to samé. Lékař říkal, že plod vypadá menší. Srdeční akce sice byla, ale velikost pořád neodpovídala a na další kontrole mi bylo sděleno, že je bohužel konec. Holky, co to prožíváte nebo prožijete, hodně síly a ať je brzy lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
14.8.24 20:35

@Tynqta měla jsem to stejně, dle dr jsem měla být v 6tt ale podle MS jsem měla být v 9tt. Na kontrole mi tvrdila že vse je ok. I přes to že jsem pořád spinla a občas zakrvacela. Akorát mi dala utrogestan. Odpoledne po kontrole jsem začala krvácet. V nemocnici mi dali injekci na zastavení krvavení s tím, že když se to zhorší tak mám dorazit. Jinak za 14 dní kontrola u gynekologa dle plánu… v noci jsem potratila. Naštěstí jsem nemusela na revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.8.24 23:21

Zamklé těhotenství

Ahoj holky,
moc Vám děkuji za odpovědi. Bohužel, jsem též skončila na ZT. V úterý jsem byla u doktorky a napsala žádanku na ukončení. Ale přes noc jsem samovolně začala potrácet.
Všem držím palečky :srdce:, ať nám to příště vyjde.

P. S. Ještě jednou děkuji za odpovědi… Člověk se necítí, tak sám a že je jediný na světě komu se tohle děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.24 15:46

Dobrý den, chci se zeptat… kamarádka je těhotná. Mela by být v devátém týdnu podle menstruace, ale podle ultrazvuku je 6+6. Může to být v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
823
30.9.24 15:55

A srdíčko bylo potvrzené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
30.9.24 15:56
@Eljasa píše: Více

I kdyby bylo, tak to nic neznamena

Spise kdy byl prvni pozitvni test (datum) a jak byla silna carka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
30.9.24 16:17
@Anonymní píše: Více

Pokud neví, kdy byla ovulace, tak to v pořádku být může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.24 16:57

Srdíčko byli potvrzené…test si dělala v den očekávané menstruace, hned měsíc po vynechání menstruace a čárka byla silná

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty