První praní? Co a jak

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
2.8.13 10:57

Vyprala bych to na 60. Pleny a prostěradla určitě nepustí, ani ty s potiskem, jsou dělané na praní při vyšších teplotách. Pytle - podívej se na cedulku, jestli jsou nějakých výraznějších barev, tak na 40. Hlavně per všechno před prvním použitím, z výroby je v tom neskutečný sajrajt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
2.8.13 10:59

Pleny a osušky - i s potiskem jsem prala vždy na 90st, i když jsem je používala jen pod hlavu, na utření pusy nebo po koupání, prostěradla a povlečení na 60st a ostatní na 40st

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
2.8.13 11:02

Mám jen poznámku k těm barevným flanelovým plenkám - měla jsem zelenkavé, žádná ostrá barva a na 60 mi obarvily klasické bílé pleny - a to je na nich na ceduli že se na 60 prát smí…tak pozor na ně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
2.8.13 11:18

Není na každém kusu textilu cedulka jak se má co prát? :nevim: Za chvíli tady čekám diskuze, kolik kostek ledu si dát do sklenice s pitím :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
2.8.13 12:33

@Anael myslím, že zakladatelku zajímá i to, aby jí to neobarvilo i další prádlo. Tuhle jsem koupila synovi do školky triko - bíločervené a fakt jsem těžce dumala, do jaké kupičky ho hodím a na kolik stupňů, jestli místo doporučovaných 40 nebude lepší 30, ono se opravdu občas stane, že nějaké prádlo chytne tu barvu, i po těch letech zkušeností mi to je záhada, ale je to tak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
2.8.13 13:42

@Anael Cedulky jsou pryč - kdyby tam byly, neptala bych se ;) a hlavně mi šlo o obarvení nebo pouštění barvy :*

Příspěvek upraven 02.08.13 v 13:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
2.8.13 13:43

@kozisek Díky, vyprala jsem nakonec vše na 60 a nic nepustilo a neobarvilo nic dalšího :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí