Chůvičky - velký dosah

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
207
19.7.13 08:09

Chůvičky velký dosah

Maminky, prosím poraďte mi chůvičky spolehlivé na větší vzdálenost.
Předem moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
356
19.7.13 08:16

Nám se osvědčil chytrý telefon s chůvičkou :-) Dosah neomezený a fakt super. Máme ještě Avent, taky je fajn, ale s tím dosahem se mobilu pochopitelně nevyrovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
19.7.13 08:23

My máme po špatných zkušenostech s chůvičkami nakonec obyčejný
Sencor dětská chůvička SBM 1600 s dosahem 400m a jsme naprosto spokojení. Koupila jsem podle sestry která má tutéž a taky ji chválí do nebe.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1900
19.7.13 08:23

Máme avent na 100m. S tou vzdáleností bacha, my věčně chytáme nějaké sousedy z ulice :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
19.7.13 08:24

@eMíša souhlas. Tyto aplikace mají velkou výhodu, mají neomezenou vzdálenost, jsou citlivé, fungují perfektně. Doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
19.7.13 08:25

My máme AngelCare a Avent . Máme hooodně velký pozemek a s oběma se po něm pohybuji v pohodě, aniž by se mi ztrácel signál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
19.7.13 08:30

My máme Babymoov a dosah má i v zástavbě skvělý (určitě 400m). A nikdy nechytáme někoho jiného. Ale jak píšou ostatní, tak i aplikace chůvičky je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
19.7.13 08:32

To musíš mít asi dva telefony, co? Nikdy jsem o tom neslyšela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
19.7.13 08:37
@Brokianaa píše:
To musíš mít asi dva telefony, co? Nikdy jsem o tom neslyšela…

Ano, v jednom nainstaluješ aplikaci (např. Android Chůvička), ten necháš u miminka a na druhý ti to buď pošle SMS a nebo zavolá a slyšíš přímo co se děje. A dá se i nastavit, jak dlouho má zaznamenávat zvuk (pláč), než ti zavolá :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
19.7.13 08:41

@Brokianaa přesně tak, stačí jeden chytrý telefon, moc pěkná je chůvička na Androidu, ale má i Windows, na který jsem teď přišla. Hele stojí to pár korun a ten dosah je k nezaplacení, přes zdi, před barák. Druhý telefon může být jakýkoliv. A neruší ji žádná auta, sousedi, nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pha
19.7.13 08:44

My mame Janisch by Beurer…dosah 800m, zadny chytani sousedu…bydlime v centru Phy, a uz jsme pouzivali na hotelu…mimco v pokoji a ny na zahradce na namesti a parada :palec:

• Citovat
  • Upravit
pha
19.7.13 08:44

My mame Janisch by Beurer…dosah 800m, zadny chytani sousedu…bydlime v centru Phy, a uz jsme pouzivali na hotelu…mimco v pokoji a ny na zahradce na namesti a parada :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4