Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Maminky, prosím poraďte mi chůvičky spolehlivé na větší vzdálenost.
Předem moc děkuju
Nám se osvědčil chytrý telefon s chůvičkou
Dosah neomezený a fakt super. Máme ještě Avent, taky je fajn, ale s tím dosahem se mobilu pochopitelně nevyrovná.
My máme po špatných zkušenostech s chůvičkami nakonec obyčejný
Sencor dětská chůvička SBM 1600 s dosahem 400m a jsme naprosto spokojení. Koupila jsem podle sestry která má tutéž a taky ji chválí do nebe.. ![]()
Máme avent na 100m. S tou vzdáleností bacha, my věčně chytáme nějaké sousedy z ulice ![]()
@eMíša souhlas. Tyto aplikace mají velkou výhodu, mají neomezenou vzdálenost, jsou citlivé, fungují perfektně. Doporučuji ![]()
My máme AngelCare a Avent . Máme hooodně velký pozemek a s oběma se po něm pohybuji v pohodě, aniž by se mi ztrácel signál.
My máme Babymoov a dosah má i v zástavbě skvělý (určitě 400m). A nikdy nechytáme někoho jiného. Ale jak píšou ostatní, tak i aplikace chůvičky je super.
To musíš mít asi dva telefony, co? Nikdy jsem o tom neslyšela…
@Brokianaa píše:
To musíš mít asi dva telefony, co? Nikdy jsem o tom neslyšela…
Ano, v jednom nainstaluješ aplikaci (např. Android Chůvička), ten necháš u miminka a na druhý ti to buď pošle SMS a nebo zavolá a slyšíš přímo co se děje. A dá se i nastavit, jak dlouho má zaznamenávat zvuk (pláč), než ti zavolá
.
@Brokianaa přesně tak, stačí jeden chytrý telefon, moc pěkná je chůvička na Androidu, ale má i Windows, na který jsem teď přišla. Hele stojí to pár korun a ten dosah je k nezaplacení, přes zdi, před barák. Druhý telefon může být jakýkoliv. A neruší ji žádná auta, sousedi, nic.
My mame Janisch by Beurer…dosah 800m, zadny chytani sousedu…bydlime v centru Phy, a uz jsme pouzivali na hotelu…mimco v pokoji a ny na zahradce na namesti a parada ![]()
My mame Janisch by Beurer…dosah 800m, zadny chytani sousedu…bydlime v centru Phy, a uz jsme pouzivali na hotelu…mimco v pokoji a ny na zahradce na namesti a parada ![]()