Jak reagovaly Vaše děti na první lžičku příkrmu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Taky mixuju,dneska jsem jim zkousela dat pasirovany brambor a nekde jim to zaskocilo a davili se mi obe
Takze budem zas mixovat (no po tydnu prikrmu jsem to fakt asi uspechala ![]()
Jinak davam taky 2× denne na obed a po odpolednim spani ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to boj do ní něco nacpat. Nejprve se u toho vzteká, řve … , ale pak dlabe jako blázen. Dneska jsem dojedli zbytek skleničky. Ale pak si také budu doma připravovat. Ani se nětěším na zítřejší krmení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak jsem mu vcera zkusila dat jeste jednou a uz papal lip a dneska to bylo videt i v plince tak az se vzbudi tak zase dostane mrkvicku , myslim ze to nauci
otvira hezky pusinku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky, stalo se vam, ze mimco pak bolelo brisko. Dneska jsme zkusili mrkvicku, neco malo se do ni dostaloa od te doby jenom breci a breci, uz ani nechtela pit z prsu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Timea81 muze ji bolet brisko, chudatecko - nahrej polstarek a ponos ji v klubicku. po spinkani si zacvicte at to vyzenete ven. prso ji nenut
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Timea81 stalo se nam v pondeli zo samé, tak od te doby jsem nic nedavala. Vcera mel zacpu a v pondeli plakal jak ho to brisko bolelo. Nevim jestli to mam zkouset dal nebo jeste chvili pockat. U prvniho to takto vubec nebylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted uz se vyspinkala a napila se z prsu, tak dobry. No nevim, jestli to mam zkusit zitra. S klukem jsem taky nemela vubec problem, hezky to bastil a pohodicka. A to jsem ji na noc chtela dat nutrilon, jelikoz se budi porad casteji, tak mam pocit, ze ji to mliko uz nestaci. Ale ted uz se bojim:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, náš prcek měl dost dlouho moučnivku a jak jsem mu dávala borax kuličky(rozpuštťené na lžičce)tak si na to celkem zvykl. V té době jsem ho ještě kojila a chtěl mi sníst celou lžičku
asi měsíc jsme na UM a jí pěkně. Mrkev a banán mu jede, brambory moc ne ale lžička mu problémy nedělá
všechno mixuju ať tam nemá větší kousky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Timea81 ja taky nevim jestli mam zkouset dal nebo chvili nepockat. Vcera a dnes jsem mu tedy nedala, ale nevim jestli bych mu to uz nemela davat. Dr. Mi na 4měsíční nic nerekla a ja se tedy i zapomnela zeptat. Ale zase si rikam ze kdyz lzicku az tak moc neovlada a trapilo ho pak brisko jestli bych tedy mela pokracovat nebo chvili vydrzet. Co myslis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tučňačka promin, ja uz se pak nekoukala sem. Tak ja to zkusila a dobry. Nutrilon na noc vypila a dneska ho nechce. Uz se z toho zblaznim. Tak zalezi jestli kojis. Ja kluka kojila, krasne spinkal, takze privni prikrm dostal skoro v sedmi mesicich. Dceri je 4 a pul mesice a zacala jsem protoze nezvladam nocni vstavani. Kojim kazde dvehodiny, tak jsem si rikala, ze treba po kasicce bude dobre spat. Ale nevydrzela jsem to a poridila nutrilo
ale nevim proc ho zas dneska nechce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Timea81 ahoj, řeším stejný problém, mám synka 4 měsíce a týden, v noci už pěkně spinkal a teď asi týden vzhůru každé dvě hodiny a hlad. Doktorka mi schválila UM, ale nemůžu to do něj dostat, ani kapku, šklebí se a prská. Tak nevím, možná zkusit kaši na lžičku? Prostě ho na noc napucnout, abychom se oba trochu v noci vyspali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aquamarin jeste dneska zkusim znova UM a kdyz odmitne tak se taky poradim co teda delat. Normalne se mi uz mota hlava z nevyspani. Tak ono pisou, ze muzes zacit i s vecerni kasi - jako prvni prikrm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Timea81 dneska jsem se v noci taky kloudně nevyspala, ale už vím proč - vylezl mu zoubek. Proto asi ta mrzutost. jinak absolutně odmítal Um mlíko, celkem ochotně ochutnal od nestle krabičku s banánovým mlíkem - od 4. měsíce. Jestli se to nezlepší a zubem to nebylo, dostane kaši, musím se trochu vyspat. Je to takovej bařtipán, 8 a půl kila a zřejmě už mu na moc MM nestačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Timea81 nekojím, o mléko jsem prislo po mesici koneni a hlavne jsem ho zacala mit hrozne slane a prestalo mu chutnat a v podstate hned skoncilo. Tak dnes jsem mu zkusila dat znova a uz to bastil lepe, ale manzel mu drzel obe ruce… Jinak by to bylo vsude. Uvidime jak bude spat, ale davala jsem mu ti v poledne, u prvniho jsem zacala kasi vecer aby lepe spal a nepusobilo to tak. Predevcirem jsem dala adamkovi vice UM a baopak se zbudil driv…a to nebylo poprve…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit