První pupínky u neštovic

Anonymní
20.4.24 21:12

První pupínky u neštovic

Dobrý večer všem,

chci se zeptat, kde vašim dětem začaly první pupínky u neštovic? Dnes jsem sprchovala dcerku a stěžovala si, že ji štípe a svědí mezi nožkama. Všimla jsem si, že tam má dva velké puchýřky na každé straně. Poté jsem ji prohlédla a na na zádech u krku má 3 malé červené pupínky, jeden na obličeji a dva na nohách. Je možné, že by se ji první neštovice vyrazily na genitálu a už měla i puchýřek, když jinde jsou jen červené skvrny? Všude se píše, že první obličej. Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36875
20.4.24 21:30

Nejmladší dcera měla první na zádech, nejstarší zezadu na krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
20.4.24 21:37

Syn měl první na hrudníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
20.4.24 21:37

Dcera měla taky první v třísle, druhej za uchem a pak se to rozjelo… Druhá dcera měla první na zádech a zadku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
20.4.24 21:38

Jestli jsou to neštovice, poznáte ráno, bude jich mít víc.

• Citovat
  • Upravit
3068
20.4.24 21:38

Na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10042
20.4.24 21:42

Vetsinou prvne vyrasi na hlave, u dcery jsem ale prvne zaregistrovala na trupu (mozna uz je mela ve vlasech, ale nebyly videt).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.24 21:49

Děkuju a jak dlouho trvají neštovice? Myslím taková ta akutní fáze, než se to začne lepšit a ustupovat?

• Citovat
  • Upravit
stroužek
20.4.24 22:18
@Anonymní píše: Více

Syn asi tři dny teplotu a pořád se mu vysevaly, po teplotě jako když utne a začal se hojit. Dcera mírnější průběh, ale zůstala ji památka na čele :-(, která se hojí doteď a už to je měsíc. Je to větší jizva, budeme chodit na laser..

• Citovat
  • Upravit
4497
20.4.24 23:05

Tak u nás to teda určitě trvalo dýl, chodilo to ve vlnách a trvalo to tak deset dní určitě, první pupínky už se hojily a další se objevovaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11498
21.4.24 09:08

Syn mel první na hrudníku, rano jsem ji objevila, za par hodin byly další. 4 dny teploty lehce nad 38, unava, dobrovolně sam odpočíval. A slo to ve vlnách, ještě pátý den se mu vylily nove, zatímco z prvních byl stroupek. Ale jinak prubeh ok, moc ho to nesvedilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
23.4.24 21:13

Syn měl první na zádech, za ten večer měl asi jen 4 ještě na břiše a hlavě. Do druhého dne byl osypanej celej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
6.5.24 19:14

Obnovuji

Dobrý den, obnovuji diskuzi. Myslíte že jsou to neštovice? Dcera 16 let byla v dětství očkovaná, ale teď se jí udělalo cca 8 takovýchto pupinku…po zvětšení fotky je vidět, že jsou nalite…pořád doufám, že plasim zbytečně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
6.5.24 20:08
@píďalka0484 píše: Více

Ano jsou, je očkovaná, bude hladký průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí