První rande - Více lidí

4.3.25 23:58

První rande- Více lidí

Hrozně se mi líbí jeden kluk a mám mít s ním něco jako první rande. Máme takovou partu kde se objevil on a hrozně mě přitahuje. Občas si napíšeme a štve mě když si přečte zprávu a neodepíše. Ale máme jít ven s partou proběhlo takové škádlení že bych chtěla vědět jak líbá a řekl že přijde a teď nevím co bude potom. Protože až nám skončí s partou akce tak mám zůstat a čekat co bude nebo se k němu připojit? Vlastně si to moc nedokážu představit. A nevím ani co dělat. Protože je mi takové blbé se k němu připojit nebo počkat jestli tam semnou zůstane. Ale přišlo mě to lepší než ho zvát na rande. Od jeho kamarádky vím že je svobodný on hubený já bych řekla krev a mléko ale stydím se a bylo mi blbé mu napsat pojď semnou na rande jen ty a já. Hlavně jsem se bála odmítnutí tak jsem aspoň ráda za ty chvíle kdy je nás víc a je tam s námi. Má docela náročnou práci takže je víc v práci než aby měl volno a já taky nemám tolik času. Tak bych byla ráda kdyby jste mě řekli co by jste dělali na mém místě vy. Děkuji. A nejsem troll jsem jen děsně stydlivá na svůj věk a bojím se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15290
5.3.25 05:26

Já myslela, že to je tak 15 a ono ti je 30. A teď rada, nech to plynout a netlač na pilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
5.3.25 05:53

Hlavne uz bych se mevnucovala a nevyvijela zadnou dalsi aktivitu…uz jsi toho udelala az moc, nevypada to na velky zajem z jeho strany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37181
5.3.25 06:31

Máte jít někam spolu sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
5.3.25 07:06

Nech tomu volný průběh, užij si akci s partou a sleduj, jestli se k tobě přirozeně připojí. Pokud bude mít zájem, poznáš to – zůstane s tebou, bude vyhledávat kontakt. Když ne, nevadí, aspoň zjistíš, jak to má, a příště můžeš být odvážnější a navrhnout něco jen ve dvou. 😊

• Citovat
  • Upravit
11989
5.3.25 07:07

U idis jak se to bude vyvíjet…pokud se s tebou bude hodně bavit můžeš buď az se budete rozcházet domu nebo třeba až druhý den mu napsat zprávu že to bylo fajn a jestli by si to nechtěl zopakovat třeba jen ve dvou…
Pokud se bude ale bavit se všema a nebude se věnovat nějak víc tobě..třeba že ti bude nosit pití (jen tobě) nebo tak, tak asi úplně zájem nema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15885
5.3.25 07:27

@Holkazvesnice1 Uz bych to nechala, ze mas ze mas zájem jsi dala najevo dostatečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.25 12:46

@Knihakniha tak kdyby to nebyl velký zájem z jeho strany tak by mě přeci neříkal neboj se budu tam. I když bych se ani nedivila kdyby nepřišel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
5.3.25 14:50

Vůbec už nic nedělej, přišla bych normálně na akci a bavila bych se..nedolízej, nepiš a uvidíš, jak sám se k tobě bude chovat. Podle toho co ti říkal, neboj, budu tam..no nevim, nevim, jestli si ho už neuhnala.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
5.3.25 19:01

Protože jsem až do poloviny textu čekala, že jste s “klukem” :mrgreen: žáci základní školy, je můj názor nevhodně ovlivněn a proto se zdržím jakýchkoli rad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1417
5.3.25 19:11
@Holkazvesnice1 píše: Více

Ne. To jen odpověděl na tvé obavy, jestli tam bude. To neznamená zájem. Ale neznamená to ani nezájem. Nech to na něm. Neplánuj nic, pokud zájem má, naplánuje to za tebe. Tak trochu tuším, že v těchto věcech bude zkušenější, než ty. Napíšu to raději ještě polopaticky: dala jsi mu jasně najevo, že ho chceš. Takže se tam bav a pokud chce i on tebe, tak po tobě sáhne. Jako jdeš pro nanuk do mrazáku, který je k dispozici. On už ví, že jsi mu k dipozici. Chápeš? A jestli tě chce, zařídí to. Hodně štěstí a pak dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80225
5.3.25 19:11

a ten, co jsi se s ním předevčírem líbala v kině a měli hodně doteků, už tě nezajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.25 19:14

@stinga prosím? Já jsem nepsala o žádném klukovi se kterým jsem se líbala v kině. Naposledy jsem byla v kině víc jak před rokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80225
5.3.25 19:17

no to jsi teda psala, diskuse „Líbání s partnerem“,
jo ale máš mou omluvu, psala jsi to 3.2.2024, takže před rokem - promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.25 19:22

@stinga v pořádku jak to rychle začalo tak i skončilo. Ukázalo se že je to úžasný narcis. A jednoho jsem už měla. A moje sebevědomí po narcisovi je trošku lepší ale ne tolik jako dřív @stinga

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí