První tampon a bazén

37
29.5.18 21:49

První tampon a bazén

Holky pomoc :((
Dneska večer sem se dozvěděla že zítra jdu plavat s rodinou a přáteli
Mam doma koupené tampony mini.
Když si jej zavedu tak ho furt cítím strašně panikařim že mi třeba v bazéně vyjede nebo že se mi něco stane
Strašně se bojím
Jak ho správně zavést?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3662
29.5.18 21:51
@Anonymkaa3 píše:
Když si jej zavedu tak ho furt cítím strašně panikařim že mi třeba v bazéně vyjede nebo že se mi něco stane
Strašně se bojím
Jak ho správně zavést?

Ja teda nikdy do bazenu nechodim, kdyz to mam :lol: jistota je jistota. Takze neporadim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
29.5.18 21:53

Po zavedení bys tampon cítit neměla. Jak je hluboko? Chce to tak na ten prst no… Jinak mě nikdy tampon samovolně nevypadl, toho bych se nebála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.5.18 21:54

Musíš se to naučit, ne každému to jde hned… Mně to šlo nejlépe ve dřepu a prostě co nejhlouběji, v podstatě tam zasuneš i celý prst… Je to tam trochu do zatáčky, chce to vychytat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
29.5.18 21:56

Já do bazénu s tampóny také nechodím, ale v moři jsem ho občas měla. Nevím, kolik ti je a asi používáš tampón poprvé, jak píšeš, to mi to také nešlo pořádně zavést. Pomohlo mi snažit se být v klidu, uvolnit se a zavést ho co nejhlouběji. Určitě jsou na to nějaké příručky pro dívky, nebo je to popsané v návodu u tampónu, jak ho nejlépe zavést. Ale myslím, že pokud to máš třeba první, druhý den a hodně silné, tak bych s mini tampónem do bazénu raději nechodila, ale je to můj názor, já jsem hodně na hygienu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
29.5.18 22:00

Také jsem mívala problém a prostě je nepouzivala. Donutilo me az dovolena u moře ve „spatny“ termin, ale i tak jsem byla nesva. Mne se nejlip zavadi v leze a uplne uvolnena… A i ted ho pouzivam jen v opravdu nutnem pripade (treba kdyz jsem chodila na kojenecke plavani s dcerou). Ale pokud se na to necitis, radeji bych pro klid duse bazen vynechala ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
29.5.18 22:16

Kup si tampax s aplikatorem. napoprve jednodussi

• Citovat
  • Upravit
29.5.18 22:16
@Anonymkaa3 píše:
Strašně se bojím
Jak ho správně zavést?

Pokud ho citis, tak neni dostatecne hluboko, musis ho zastrcit vic.
Nejvic se mi ze zacatku osvedcila klasicka sedaci poloha na wc (pokud jsem teda doma), kdy mam uvolnene nohy a nic nezatinam. Vyhovovaly mi tampaxy, protoze se v sobe nemusim “stourat” a ten hladky aplikator se dovnitr lip zavadi. Prijde mi to hygienictejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
29.5.18 22:17

@Anonymkaa3 Nikdy jsi tampon neměla? Já se to naučila na těch s aplikátorem. Jinak jsem si ho zaváděla pořád málo hluboko a měla pocit, že je to celý naprd. Až pak jsem pochopila jak a kam a od té doby jsem používala jen tampony a před asi 10 lety najela na kalíšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.5.18 01:16
@Anonymkaa3 píše:
Strašně se bojím
Jak ho správně zavést?

Zkus ty s aplikátorem. Ale za sebe bych ti řekla, ať se nejdeš koupat, když máš MS. Protože já třeba nesnesu tampon doteď skoro ve 40. Beru ho jako cizí předmět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
30.5.18 03:37
@Anonymkaa3 píše:
Strašně se bojím
Jak ho správně zavést?

Je v klidu. Já třeba tampony používám od 15 a jsem fakt vděčná že existují. Navíc v létě, člověk je čistý, prostě paráda. Zkus ten aplikátor nebo prostě víc hluboko, každopádně bych volila větší velikost do bazénu nebo ho po hodině vyměnila, záleží jak to máš silné a kolikátý den. Je fakt že první dva dny je to na prd a bála bych se protečeni s tou velikosti mini. Vyjet by mohl když bude hodně nacucany což se stát může když nebude dostatečně hluboko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
30.5.18 06:49
@Lollitka píše:
Já do bazénu s tampóny také nechodím, ale v moři jsem ho občas měla. Nevím, kolik ti je a asi používáš tampón poprvé, jak píšeš, to mi to také nešlo pořádně zavést. Pomohlo mi snažit se být v klidu, uvolnit se a zavést ho co nejhlouběji. Určitě jsou na to nějaké příručky pro dívky, nebo je to popsané v návodu u tampónu, jak ho nejlépe zavést. Ale myslím, že pokud to máš třeba první, druhý den a hodně silné, tak bych s mini tampónem do bazénu raději nechodila, ale je to můj názor, já jsem hodně na hygienu.

Nakonec jsem se na to raději vyprdla, mám to druhý den a opravdu silné, nechci nic riskovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí