Oddalení menstruace - zkušenosti

80
24.5.18 22:29

Oddalení menstruace zkušenosti

Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s praskama na oddálení menstruace? mám to dostat přesně na obě dovolený. funguje to tak že když si oddalim první menstruaci tak se mi posunou i ty dalsi nebo jak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.5.18 22:34

Omlouvám se za anonym, je to osobní. Prášky na oddálení jsem měla jen jednou a nikdy více. Když jsem to pak dostala, měla jsem tak šílené křeče, že jsem myslela, že umřu. Fakt to bylo k nepřežití. Když jsem si pak menses potřebovala posunout, raději jsem pila kvalitní citronku - kyselé menses oddálí. Doporučuji s předstihem vyzkoušet, jak to na tebe funguje, jaké množství o kolik dnů. Tedy, pokud máš dostatek času. S kamarádkami jsme to praktikovaly v létě, kdy nám menses vycházela na dovolenou u moře, a citrony/citronkou se nám dařilo menses posunout o cca týden.

• Citovat
  • Upravit
26
24.5.18 22:51

Já mám zkušenost z Norethisteronem. Potřebovala jsem oddálit MS, když jsme jeli nějak do Chorvatska. Jelikož jsme vždycky měla MS strašně silnou a bolestivou, tak klasický 3 dny po tom, co jsem prášky už nebrala, tak mi přišla MS a byla taková, jako vždycky, ale fakt hodně silnější krvácení. Nemůžu říct, že mi bylo nějak blbě nebo tak. Jen to krvácení bylo silnější. A bolesti, jelikož jak říkám, jsem trpěla na silnější křeče v prvních 2 dnech MS, tak si nějak neuvědomují, že by byly silnější. Cyklus se mi s tím trochu posunul, ale fakt jen o ty 3-4 dny (měla jsem cyklus vždy 28-30 dní). Jinak k té citronové, ta mi nikdy nepomohla teda :D ani moji kamarádce, když potřebovala oddálit. :nevim: tak fakt netuším. Každý máme jiné tělo a na každého bude všechno fungovat jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
24.5.18 22:55

Tak citron mi nepomohl nikdy. velky křeče mám pokaždé. proto bych si nerada zkazila dovolenou ještě když budu chodit s batohem po horách. takze když si posunu jednu menstruaci tak se mě posune i ta další? chápu to dobře? mám dvě dovolený a pokaždé mě to vychází přesně na to že to mám dostat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
25.5.18 05:56

@Teplaky
To ti asi nikdo nerekne., zda se cyklus posune. Je to u kazde jinak. Jedine brat ten Norethisteron trosku dyl a odmestruovat mezi dovolenyma, ale nikdo ti nezaruci, ze treba i vlivem prostredi a posunuti to nedostates znovu tam. Nebo mi jednou lekar doporucil antikoncepci a nedeudelat pauzu. Tohle by asi bylo lepsi probrat s doktorem co by bylo konkretne pro tebe rozumejsi. Ja letos sazim na Norethisteron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
25.5.18 08:50

Já oddalovala v létě, kdy mi to vyšlo přímo na dovolenou. Začla jsem brát 3 dny před a úplně v pohodě, jakmile jsem dobrala MS přišla, další MS byly už v normálu.
Jediný co bych tomu vytkla je, že se mi trochu zhoršila pleť, ale to je v porovnáním teď v těhotenství maličkost… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.5.18 22:21

Tak jsem dostala norethisteron. myslite že když si posunu menstruaci už teď třeba o deset dní tak ta další co bych.mela dostat na tu dovolenou se mě taky posune o nějakej ten den? bojím se to vzít přímo na tu dovču když všude čtu jak holkám u toho bylo zle.ze bych si to odtrpela pěkně doma kdyžtak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
31.5.18 11:10

@Teplaky zkušenost nemám, taky ho teď budu brát poprvé, ale Dr. mi říkala, že reakce jsou různé. Někomu to zůstane posunuté, někomu ( když to posoupne jen o pár dnů) se vrátí cyklus zpět jak měl a někomu se to totálně rozhází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
31.5.18 11:12

@Teplaky a ještě se zeptám, kolik dní před ti řekla Dr. že ho máš začít užívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
25.6.22 13:22

Oddálení menstruace kvůli dovolené

Ahoj maminy, v srpnu jedeme na dlouho plánovanou dovolenou, opravdu snad po pěti letech se někam podíváme. A zrovna termín menstruace. Mám ji pravidelnou, takže jsem si jistá, že to vychází přesně na ten týden. Navíc to nejsilnější krvácení na cestu autem. Antikoncepci neberu, prosím, máte zkušenosti s nějakými jinými prášky na předpis? Nerozhodí se pak cyklus? Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
25.6.22 20:16

@Vend Ahoj mě dávali Orgametril, pak po vysazení MS dorazila za pár dní, cyklus mi nerozhodil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí