Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A vidíte holky tady některá tak ducha? Jsem 3 dny před ms, včera tam ještě nic nebylo…už se testuju půl roku, takže to je první duch od té doby…v reálu je vidět víc…
PS: omlouvám se za nehty, pracuji v záhoně celý den…
@paja232 Já vidím tak potichu gratuluji
snad vše dobře dopadne ![]()
Ahoj potřebuju poradit dva roky s přítele snaha o miminko a zrovna dneska ráno na mě vybafl duch..nevím co si o tom mám pořádně myslet co myslíte vy?
@Kessyna píše:
Ahoj potřebuju poradit dva roky s přítele snaha o miminko a zrovna dneska ráno na mě vybafl duch..nevím co si o tom mám pořádně myslet co myslíte vy?
Test je nějaký rozmoceny. Udělej si za 2 dny nový.
@Kessyna mas ten test rozmachanej, udelej jinej a bud tam neco bude nebo ne.
Udělej si novy tenhle je o ničem… Lovení duchu tu je denno denně 🤦🏻♀️snad pouzivate návody ne..
Ahoj holky mám dotaz dnes mám první den zpoždění ms dělala jsem si test z ranní moči hned při namočení do testu tam byly // sice ta testovací slabá ale viditelná po vyjmutí a následném uschnutí testu jakoby zmizela stalo se vám to některé? Přítel jsi myslí že jsem už magor 😁 😁 příkládám foto jak test vypadá teď po zaschnutí nevím jestli něco uvidíte ☺️️ Jinak Děkuji
@sonicka27 píše:
Ahoj holky mám dotaz dnes mám první den zpoždění ms dělala jsem si test z ranní moči hned při namočení do testu tam byly // sice ta testovací slabá ale viditelná po vyjmutí a následném uschnutí testu jakoby zmizela stalo se vám to některé? Přítel jsi myslí že jsem už magor 😁 😁 příkládám foto jak test vypadá teď po zaschnutí nevím jestli něco uvidíte ☺️️ Jinak Děkuji
Mě připadá, že tam úplně něco pidi vidím. Udělej za 2 dny nový test a uvidíš.
@JancaS84 zkusím taky mi přijde že tam už skoro nic není jen úplně pidi ale nechápu proč když byl test mokrý tak to vidět šlo a teď už ne 😁
@DandátkoP dělala jsem si nový test a po 5 minutách tam byla klasicky jedna ale i druhá ale svetlounka ale byla tam a nezmizela dnes jsme mela dostat ms a nedostala.
@sonicka27 me se stalo to samé udělala jsem novy po 3 dnech a po zaschnutí se mi tam objevila i druhá ale svetlounka ale zůstala tam ![]()