Zvláštní Ovulační test

Anonymní
28.4.21 11:26

Zvláštní Ovulační test

Ahoj holky, jdu si pro radu. Od 10DC testuji kvůli ovulaci, a jsem bezradna. První 2 dny byla čárky slaboučká, a teď už cca týden mám silné čárky, viz foto. Jsem momentálně 19DC. Nemáte někdo zkušenosti? Prvního syna jsem poznala právě díky ovulačnîmu testu, ale to bylo před ms. Navíc jsem ji minulý měsíc měla, ale bez sliznice. Omlouvám se za popis. Máte některá zkušenosti?
Ps: spodní test je dnešní, nad tím včerejší, a ty první dva jsou z 10 a 11 DC.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37144
28.4.21 11:30

A ty mezi tím? Píšeš ze jsi 19dc a první test mas z 10dc to jich je málo ne? Jinak všechny bych považovala za negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.21 11:34

@Kriss Tina Nemám nafocené úplně všechny, ale za poslední cca týden jsou všechny takové, jako ty spodní. Přitom bolesti břicha, které při ovulaci mám, jsem měla už tam 3-4 dny zpět. Kromě těhotenství jsem nikdy neměla takové čárky na testu tak dlouho.

• Citovat
  • Upravit
37144
28.4.21 11:38
@Anonymní píše:
@Kriss Tina Nemám nafocené úplně všechny, ale za poslední cca týden jsou všechny takové, jako ty spodní. Přitom bolesti břicha, které při ovulaci mám, jsem měla už tam 3-4 dny zpět. Kromě těhotenství jsem nikdy neměla takové čárky na testu tak dlouho.

Bych zkusila ještě 2 dny testovat. On pozitivní bude jenom jeden a to se ještě musíš trefit do správné denní doby. Kdyby ta čárka slabla, tak bych považovala teda ten dnešní za pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí