Psí schýza či co

Anonymní
1.1.25 02:32

Psí schyza či co

Dobrý den jdu si prosím pro radu mam psa mini bulteriera 3 roky bydli u mamky kde jsem bydlela s nim přestěhovala jsem se naproti a beru si ho k sobě vše probíhalo v pořádku ale uz 3 den se v noci vzbudí skočí z postele začne se klepat, zrychleně dýchat a chce hned k mamce odnést zpátky v bytě bydlím už měsíc a spal tu rad, dnes také půlnoc prospal ale ted se vzbudil a chtěl odnést co to je?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.1.25 02:34

A ta schyza prostě trvá dokud ho neodnesu k mamce :zed: ale pres den a večer tu je uplne normálně :think:

• Citovat
  • Upravit
Trosečnice Ježíška
1.1.25 04:12

Není to kvůli petardám? Sem tam něco bouchne i před Silvestrem.

• Citovat
  • Upravit
33531
1.1.25 08:55
@Anonymní píše: Více

Těžko říct, něco se mu nelíbí :think: Jak na to reaguješ? Uklidníš ho, vezmeš zpět do podstele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.25 11:13

@arinecka ano ale vůbec to nezabírá

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.25 11:13

@Trosečnice Ježíška nejspíš ne půlnoc krásně prospal a pak v půl 3 dostal “schýzu”

• Citovat
  • Upravit
2564
1.1.25 11:50

Náš se většinou klepal z nějakého strachu, ohňostroje, nějaký zvuk z venku. Fakt takový psí panický záchvat.
Co zkusit pár nocí, že by mamka spala u tebe, jestli je to ní nebo prostředím. Nemůže kolem té 3. když se to opakuje ve stejný čas slyšet nějaký divný zvuk? Dělá to od začátku nebo pár nocí bylo ok?
Byl zvyklý s tebou být předtím sám? Spával dřív u tebe v posteli nebo s mamkou?

Ad. už to čtu, že to měsíc bylo ok a dělá to až poslední 3 dny. Je to kolem silvestra, to fakt vypadá, jestli někdo v noci nestřílí petardy v okolí. Dělal to někdy dřív i když bydlel u mamky, třeba kolem toho silvestra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.25 12:07

@Ardilera byl vždy semnou spal u mamky v mém pokoji semnou pod peřinou, u mamky nesmi spát takže jsme ho naučili u me v posteli, s odstěhováním tu spal také normálně bydlíme tu měsíc a nikdy nebyl problém ted jen proste 3 noci děla to stejné dokola, hlavně me právě udivilo že půlnoc střílení petard krásně prospal měl úplně naháku a pak v půl 3 z ničeho nic zase, takže jedině jestli si to zpětně nevzal ty petardy 🙁 ale když si ho sem vezmu tak je zase jako kdyby se nic nestalo

• Citovat
  • Upravit
Trosečnice Ježíška
1.1.25 17:33
@Anonymní píše: Více

Můj pes, který dostal dvakrát v průběhu včerejška gel a zklidnění, se mi v půl páte probral, koukal před sebe a pak se potřeboval projít po bytě, aby se mi vrátil do pelechu. :lol: Ty petardy jsou stres a pes se pak může chovat trošku zvláštně. Po zklidňujících prostředcích taky, protože to trošku oblbuje.Ono stačí, aby něco bouchlo jednou dvakrát denně před Silvestrem a ti psi to začnou vnímat, vědí, že se něco děje. Jestli se to u toho tvého zklidní, tak to nejspíš bylo petardama.

• Citovat
  • Upravit
10132
1.1.25 17:43

@Trosečnice Ježíška ten gel se jí nebo maže někam na psa :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trosečnice Ježíška
1.1.25 17:58
@1010 píše: Více

Do zadku. :cert:
Na dásně se to dá a rozetře. Za pár minut se to dostane do oběhu a za 10 až 20 minut pes začne být oblblý, usne a to nejhorší prochrápe. Já mu to včera dávala dvakrát, kolem sedmé, když začíná první vlna bouchání, a pak kolem půl dvanácté. Pak to ještě zůstává v systému, tak je pes trošku zmatený, i když už je čilý. Ale furt lepší než když chodí po bytě, hledá místo, kde se ukrýt, klepe se a hledá očima pomoc u lidí. Snad nebude i ten ohňostroj kolem šesté, jak bývá skoro každý rok na Nový rok, to by mi tu zase začal lítat, chudák.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný