Psí WC ano či ne?

Anonymní
12.5.20 19:01

Psí WC ano či ne?

Jaké máte zkušenosti s psím WC, takové to jak je tam imitace trávy. Máme doma štěně 3 měsíce pokud jsme doma tak chodí hezky ven vykonávat potřebu, ale pokud jsme v práci samozřejmě nevydrží tak jsem přemýšlela o tom že bych to psí WC koupila. Ale mám strach že zase pak přestane chodit ven a když pak budeme doma už si neřekne a půjde rovnou do toho WC. Jak to řešíte vy pokud nemáte možnost že vám ho během dne třeba někdo vyvenčí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68
12.5.20 19:12

My jsme tak psa naučili, když byl štěňátko. Má WC. Používá jej. Říkal, že docela rád. Třeba v noci když chce nebo někdy když jsme v práci. Pořád nejvíc preferuje močení venku, to se nezměnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
12.5.20 19:14

Je to zbytečné, starší pes už vydrží. Dokud je štěně takhle malé, nezbývá než se smířit s tím, že po příchodu budete vytírat. Moje feny se to obě naučily samy kolem půl roku a to jsem je nijak extra necepovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
12.5.20 19:18
@Heivka píše:
Je to zbytečné, starší pes už vydrží. Dokud je štěně takhle malé, nezbývá než se smířit s tím, že po příchodu budete vytírat. Moje feny se to obě naučily samy kolem půl roku a to jsem je nijak extra necepovala.

Tak třeba nechat psa 13 hodin bez vymoceni.. Nic moc… Za mě je psi wc super. Náš pes má teda podložky, a když je hnusně, a ven prostě nejde, tak jde na podložku..

• Citovat
  • Upravit
399
12.5.20 19:25

Já mám pro obě fenky, podložku..někdy se zdržíme neplánovaně v práci, tak ať si radši dojdou..venku se venčí normálně nemají s tím problém..ze začátku jsem používala klasické papírové podložky a teď jsem koupila látkové..A paráda, nemůžu si vynachválit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
12.5.20 19:27

@mackA159 Tak nikdo neříkal nic o 13 hodinách :think:, ale vzhledem k tomu že psychicky zdravý pes se doma vyvenčí jen v případě krajní nouze (což z 99% bývá zdravotní problém nebo prochladnutí) a je to pro něj hodně špatný zážitek (třeba když přijdeme ke kamarádům, co mají zahradu, tak se moje čuby nikdy nevyvenčí na té zahradě, musíme je vodit před plot) tak je to pro psa spíš traumatizující zážitek než výhoda. Na to nás upozorňoval i veterinář po kastraci, občas se u velkých plemen objevuje inkontinence, která je nutná ihned řešit hlavně kvůli psychické pohodě feny, fyzicky to nebývá problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
12.5.20 19:41

Psovi nechavam podlozku co se dava pod deti-delaj i pro stenata… ma to volne doma uz 5let a v pripade potreby se tam vycura. Nemuzu po nem chtit drzet 8-9hodin curani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
12.5.20 19:47

Ne, vždy štěně učím ven, nehody jsou. Ale dospělý pes prostě vydrží, dost hnusná představa že se pes venčí v bytě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
13.5.20 18:10
@Heivka píše:
@mackA159 Tak nikdo neříkal nic o 13 hodinách :think:, ale vzhledem k tomu že psychicky zdravý pes se doma vyvenčí jen v případě krajní nouze (což z 99% bývá zdravotní problém nebo prochladnutí) a je to pro něj hodně špatný zážitek (třeba když přijdeme ke kamarádům, co mají zahradu, tak se moje čuby nikdy nevyvenčí na té zahradě, musíme je vodit před plot) tak je to pro psa spíš traumatizující zážitek než výhoda. Na to nás upozorňoval i veterinář po kastraci, občas se u velkých plemen objevuje inkontinence, která je nutná ihned řešit hlavně kvůli psychické pohodě feny, fyzicky to nebývá problém.

Já dělala v práci i s cestou 13 hodin.. Takže jsem naučila na podložku…

• Citovat
  • Upravit
14.5.20 08:46

Psí WC blbost, pokud nemáte čas a chuť psa naučit chodit ven tak si pořiďte kočku. Štěňatům stačí látková plena ze začátku a pak už jenom venku ale vše je o tom ho to naučit. Jak píšete 13 hodin je opravdu dlouhá doba, ale i můj pes to 13 hodin vydrží, když prostě dělám přesčasy. Pokud má průjem nebo je mu blbě tak jasné že to doma udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný