Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem chovatelkám
už přes půl roku máme doma tohle roztomilé zvířátko a já bych se chtěla družit s dalšíma chovatelkama:-) a protože mi je tady na emiminu příjemně tak se chci družit tady
Zajímalo by mě jak jim čistíte kožíšek. Náš psoun je už docela cítit a já ho nechci mučit ve vodě. Taky by mě zajímalo jak se jím staráte o drápy? Chodíte k veterináři na stříhání? A chodíte s nima ven? Já jsem si na něj už koupila vodítko, ale s kočárkem je to složitý ho učit ![]()
Nemám ho, tak se omlouvám, že narušuju diskuzi, ale můžete mi o něm něco napsat? viděla jsem ho několikrát ve zverimexech a zajímalo by mě, jaký je to mazlíček a jak náročný je chov? Děkuju ![]()
@LadyTommy V pohodě
Přítel ho koupil k Vánocům, protože jsme akorát přišli o pejska a on viděl ve zverimaxu jak je strašně přítulný tak ho musel koupit
pořizovací cena neni malá, ale fakt to za to stojí. Je to strašnej miláček, jednu dobu pořád spal s přítelem na gauči
potravu má stejnou jako třeba morče, jen se musí dbát na to, aby nestloustnul
Ale při koupi bych chtěla vidět, že je opravdu ochočený. Prý dokážou být pěkně zlý. Když je to páreček tak prý moc přítulný nejsou, ale když je sám tak je přítulný hrozně. Chov náročný neni, jen třeba ho mazlit:-)
Andýsek92: my je měli kdysi.. ve venkovní volieře, protože rádi hrabají a budují nory. Bohužel pak s nima po pubertě a v dospělosti bylo dost problémů - hlídali si území a docela nebezpečně kousali. S kožíškem neporadím, ale pokud neznáte koukněte sem http://www.kralici.cz/…/diskuze.asp tam poradí určitě
Přeji hodně zdaru v chovu ![]()
Ahoj bracha ma uz 4 psouna, pestuje je uz dlouho. Normalne ho vencej na ksirach okolo baraku, jednu i utekl, ale sam se vratil. Tenhle je hodnej, ale jednou me pokousala a dost to boli, nemaj radi cizi lidi.
Jak poznám že je psoun těhotný zájímaloby mě to mám ho 2 měsíce a vypadá že ma v sobě vajčka
![]()