Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím nemáte někdo zkušenost/doporučení na psychiatra v Brně? Potřebuju pro bráchu, nejde o žádnou ze závislostí, spíš nějakou poruchu nebo nemoc, trvá to už delší dobu a teď se to zas zhoršilo - má sebevraždené sklony, ale narozdíl od minule o tom alespoň začal s taťkou mluvit.. díky moc.
I.
Ahoj, chodila jsem k MUDr. Babákové, má ordinaci na psychiatrické klinice v nemocnici v Bohunicích… Je sice primárně dětská, ale i tak mi moc pomohla. Jen je to už asi 7 let zpátky, nevím, jestli je tam pořád.
Každopádně může brácha zajít do krizivého centra (poslední patro tamtéž), tam je psychiatr nebo psycholog k dispozici nonstop a nepotřebuje ani doporučení od obvoďáka.
Držím bráchovi pěsti…
Novire díky. S krizovým centrem má hrozně špatnou zkušenost moje kamarádka, potřebovala akutní pomoc psychiatra pro přítele, ale přístup byl příšernej. Naštěstí je vzal k sobě Mudr. Zahradník, ale ten je hlavně přes závislosti, takže zkouším někoho jinýho. Nevím, jestli by to neměl být spíš chlap, brácha má 20 let, ale mentálně je asi trochu pozadu, hlavně co se reakcí týče - nedokáže o ničem vážnějším promluvit, zasekne se, mlčí.. no je toho víc. Ještě počkám, jestli někdo nedoporučí někoho dalšího, kdyžtak předám kontakt taťkovi.
iv-ka
To mě mrzí, že má kamarádka s kr. centrem špatnou zkušenost… Když jsem tam byla já, tam právě sloužila Dr. Babáková, na její přístup si opravdu stěžovat nemůžu, právě si mě potom u sebe nechala, i když je dětský psychiatr…
Snad bude mít brácha větší štěstí…
Podle stránek nemocnice tam ta moje doktorka pořád je ![]()
ahoj ja muzu doporucit:
MUDr. Magdalena Freibergerová
Ordinace odborného lékaře psychiatra.
kontaktní údaje:Adresa:
U pošty 402/14, 625 00 Brno-Starý Lískovec
Telefon: +420 547 215 951
je to takova pohodova zenska, specializuje se prave na ruzne poruchy (zavislosti nedela), ma i skvelou sestricku, fakt obe suprovy zensky ![]()