Způsobila jsem autonehodu a jsem psychicky v háji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4798
28.5.23 16:43

@Bytsamsebou sepsala policie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
28.5.23 16:57
@Nafrněná píše:
kdyby se to stalo mému dědovi tak bych ho taky hnala k pořádnému vyšetření a potrestání viníka

Takže jinými slovy bys chtěla vytřískat ze situace co nejvíc. Místo abys byla ráda, že se dědovi nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
28.5.23 17:01
@LVLucie píše:
No ty evidentně taky ne. Faktoru je několik s když se jich sejde vic, je mikrospanek na světe a rozhodne to neni jen o tom, ze člověk někde flamoval do rána.

Mela jsem mikrospánek po náročném dni v práci. Naštěstí jsem si jen roztrhla pneu na pravé straně o obrubník. Když si představím, jak budou lidé za 20 let jezdit zdrchaní z práce v 68, to bude na cestách veselo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
28.5.23 17:02
@Martina321 píše:
Jako úplně nechápu, co tady jako kdo koho musí nutně hnát k zodpovědnosti. Dědovi evidentně nic není, ať je rád, že žije bože. Jako vas by vážně napadlo si vymyslet že vás něco bolí. To je teda fakt k :poblion: hnus co fakt dokáže Čech vymyslet. Zakladatelka je z toho dost špatná, kdyby nepřiznala mikrospánek, tak byste se na ni pravděpodobně takhle nevrhly. Pokud řídí z povolání, tak je obdivuhodný, že to je první taková záležitost. Já jezdím 15 let tak 20 tisíc ročně, což mi nepřijde nějak moc a taky už jsem jednou ťukla no, to se prostě stane. Takový chytračky, co vozí akorát dítě za roh do školky, fakt miluju. Zakladatelko klid, to bude dobrý, jen se modli, aby neměl nějakou vychytralou vnučku. :pocitac:
:palec: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
28.5.23 17:08

Teď jsem si všimla, že první diskuze je staršího data, ale názor bych měla stejný i tehdy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
28.5.23 18:16

@Akinee, to patri ke stare a puvodni konverzaci.. ja se ptam jen na podobnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie