Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@PetraJ píše:
A není to jedno? I kdyby auto před ní nečekaně zastavilo, ona má jet tak, aby to stihla dobrzdit.
toto může napsat jen ten kdo neřídí ![]()
@Anonymní píše:
Je tam pouze výpověď a kdo to se mnou sepisoval, kdo je účastníkem, to nevím. Kromě tohl řidiče přede mnou.
aha, tak to nech být. Všichni žijí a to je důležité, nějaké plechy neřeš. Pokud jsi navalil-la do někoho zezadu, tak viník jsi ty, to není nic strašného.
Příspěvek upraven 24.01.16 v 20:19
@Anonymní píše:
Tak to je pro tebe jen pozitivníNechala bych to na PČR a pojišťovně, rozhodně bych důchodce s košem dobrot nenavštěvovala hatawai, ono se to může obrátit proti tobě (začne chytračit a vydírat tě, pojišťovna mu dá vše, na co má nárok včetně vyčištění oblečení).
Právě, ze to na tom nic nemění. Viníkem nehody jsem ja, i to ze pak byl bez technicky.
A ano, taky se mi do toho nechce moc stourat.
@Kobliha51 píše:
Nejsem profiřidič. Co to je „spadly mi oči“?
Mikrospanek ![]()
@vyrovnaná žena píše:
aha, tak to nech být. Všichni žijí a to je důležité, nějaké plechy
Moc to nejde. Hrozí mi z toho přestupek nebo trestný čin. ![]()
@Anonymní píše:
Mikrospanek
a to se ti stává častěji? kdybych místo dědy stála já s dítětem tak si piš že bych ti hodně zkazila život, kvůli takovým lidem se děje spousty tragédií…kvůli těm co sedají za volant v takovém stavu
@Nafrněná píše:
a to se ti stává častěji? kdybych místo dědy stála já s dítětem tak si piš že bych ti hodně zkazila život, kvůli takovým lidem se děje spousty tragédií…kvůli těm co sedají za volant v takovém stavu
Stalo se mi to poprvé v životě. ![]()
@Anonymní píše:
Moc to nejde. Hrozí mi z toho přestupek nebo trestný čin.
Spise prestupek. Aby se jednalo o trestny cin, pripada v uvahu pouze ublizeni na zdravi z nedbalosti, a to by musel byt onen poskozeny alespon tyden omezen na beznem zpusobu zivota. Takze klid.
@Anonymní píše:
Moc to nejde. Hrozí mi z toho přestupek nebo trestný čin.
proč trestnák? drcnutí zezadu není trestní čin. Jedině, kdyby jsi způsobila újmu na zdraví, nadýchala…
ty jsi byla druhá ne? první drcl do chodce
@Nafrněná píše:Stalo se mi to poprvé v životě.
@wendy píše:
Spise prestupek. Aby se jednalo o trestny cin, pripada v uvahu pouze ublizeni na zdravi z nedbalosti, a to by musel byt onen poskozeny alespon tyden omezen na beznem zpusobu zivota. Takze klid.
To právě nevím, zda nebyl poškozený. ![]()
@vyrovnaná žena píše:
toto může napsat jen ten kdo neřídí
A na to jsi přišla jak, že neřídím? Jezdím už sedmnáct let a skoro denně. ![]()
@vyrovnaná žena píše:
Pokud jsi navalil-la do někoho zezadu, tak viník jsi ty, to není nic strašného.
Vždyť já jsem psala to samý, tak nechápu, co se ti na tom nelíbilo. ![]()
@Nafrněná píše:
mikrospánek může přijít kdykoliv
v jakém byla stavu?
@vyrovnaná žena píše:
proč trestnák? drcnutí zezadu není trestní čin. Jedině, kdyby jsi způsobila újmu na zdraví, nadýchala…
ty jsi byla druhá ne? první drcl do chodce
No, ale spadá to po me, protoze ja jsem drcnula do toho přede mnou. ![]()
Nejsem profiřidič. Co to je „spadly mi oči“?