Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A bylo to tak, žes nestihla zabrzdit kvůli vlastní nepozornosti nebo auto před tebou zastavilo nečekaně?
Veškerou škodu zaplatí pojišťovna, pokud jsi před jízdou nepila/nebrala drogy, tak uď v klidu a uvař si meduňkovej čaj. Tohle se může stát, důležité je, že jsou všichni zdraví
. Plechy se vyklepou, oblečení vypere ![]()
@pukacu píše:
A bylo to tak, žes nestihla zabrzdit kvůli vlastní nepozornosti nebo auto před tebou zastavilo nečekaně?
Bohužel oboje. Spadly mi oči na pár minut.
Stihla jsem ještě brzdit, ale nedobrzdila jsem to.
![]()
Buď ráda, že se mu nic nestalo. Může se to stát každému řidiči. Časem ten zážitek vytěsníš.
@Anonymní píše:
Veškerou škodu zaplatí pojišťovna, pokud jsi před jízdou nepila/nebrala drogy, tak uď v klidu a uvař si meduňkovej čaj. Tohle se může stát, důležité je, že jsou všichni zdraví. Plechy se vyklepou, oblečení vypere
Chlap přede mnou byl bez technicky. Ale to jsou jen plechy, ale ten děda me dost děsí, i když si rikam, ze by nebyl schopnej tam nadavat a dojít k sanitce kdyby měl něco zlomenyho.
Bojím se i o papíry, živí me to..
@hatawai píše:
Buď ráda, že se mu nic nestalo. Může se to stát každému řidiči. Časem ten zážitek vytěsníš.
To právě nevím, zda mu něco nebylo. Při autonehodě byl v šoku, ale nevypadal, ze ma nějaký zlomeniny.
V klidu, to se stane, ten pocit je hrozný. Podívej se na to z lepší stránky, všichni žijí a nikomu se nic nestalo. Prvotní šok je vždy plný emocí.
Držím palce
Zkusila bych zjistit, jak na tom je a pak bych ho s nějakými dobrotami navštívila doma a omluvila se.
@hatawai píše:
Zkusila bych zjistit, jak na tom je a pak bych ho s nějakými dobrotami navštívila doma a omluvila se.
A jak to mám zjistit?
@Anonymní píše:
A jak to mám zjistit?
máš zápis o nehodě a tam je jméno a vše co potřebuješ
@pukacu píše:
A není to jedno? I kdyby auto před ní nečekaně zastavilo, ona má jet tak, aby to stihla dobrzdit.
@vyrovnaná žena píše:
máš zápis o nehodě a tam je jméno a vše co potřebuješ
Je tam pouze výpověď a kdo to se mnou sepisoval, kdo je účastníkem, to nevím. Kromě tohl řidiče přede mnou.
@Anonymní píše:
Chlap přede mnou byl bez technicky. Ale to jsou jen plechy, ale ten děda me dost děsí, i když si rikam, ze by nebyl schopnej tam nadavat a dojít k sanitce kdyby měl něco zlomenyho.
Bojím se i o papíry, živí me to..
Tak to je pro tebe jen pozitivní
Nechala bych to na PČR a pojišťovně, rozhodně bych důchodce s košem dobrot nenavštěvovala hatawai, ono se to může obrátit proti tobě (začne chytračit a vydírat tě, pojišťovna mu dá vše, na co má nárok včetně vyčištění oblečení).
Ahoj, jsem úplně psychicky v háji. Nevím, jak mám vůbec fungovat.

Měla jsem autonehodu, kdy jsem to nedobrzdila a bouchla to do auta před sebou, který zastavilo na přechodu a tuklo do důchodce, který se zrovna chystal přecházet. Teď vůbec nevím, co mi hrozí.. Důchodce vyskočil na nohy a říkal, ze je v pohodě. Všem nám nadával, stěžoval si na to, ze je celej spinavej, byla zavolana RZ a policajti.
Jsem úplně v háji, s duchodcem nebyla vůbec komunikace, když mi řekli na dispečinku at ho posadime do auta, tak me skoro az poslal do háje, ze nikam nepůjde, ze tam ma psa. Při příjezdu sanitky došel i kousek k lehatku.
Nevím, jak dal. Nedokážu fungovat, natož jít do práce. Jsem z povolání řidičem. Neustále se klepu.
Nechtěla jsem nikomu ublížit.