Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám doporučeného psychologa, který dělá zároveň - v případě potreby- i manželskou poradnu.
Ale jméno a kontakt mám v práci.
Prý je vynikající, doporučila mi ho doktorka z psychiatrie ![]()
Za sebe můžu velmi doporučit Poradnu rpo rodinu - konkrétně Petra Hrocha. Mám dobrou zkušenost já, tak i několik kamarádů. Je na 6iinské uici a je to bezplatná služba.
Z placených služeb vřele doporučuju Luboše Smékala, je to douholetý bývalý ředitel zmiňované poradny, teď má svou poradnu, tedy placenou. Ale pokud finance nejsou překážka, šla bych za ním. www.lubomirsmekal.cz
Ahoj holky, obnovuji starší diskuzi. Můžete doporučit dobrého psychologa v Olomouci? A ještě obecný dotaz, pokud nebudu mít žádanku od praktického lékaře, tak musím za služby psychologa vždy platit?
Ahoj, psala jsem ten předchozí příspěvek. Vřele doporučuju Poradnu rpo rodinu - služby jsou bezplatné a nemusíš mít žádnou žádanku. A budou se ti tam věnovat ohledně jakéhokoliv problému, konkrétně mi vyhovoval Petr Hroch. A jinak existují psychologové co mají smlouvu s pojišťovnou, není jich moc a většinou doporučení chtěí a hlavně se dost často čeká dýl. Tak pokud jde o peníze ta Poradna je nejlepší volba.
Anonymní@ Děkuju za odpověď. Zkusím tam zavolat. a nevíš jak dlouhé čekací lhůty tam jsou?
Muzete mi prosim poradit dobreho psychologa ilomouc. Mam problemy s muzem. Ale nechci to resit zaroven s nim…jen s psychologem. Jsem uz na dne dik…