Psycholog Olomouc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.10.15 22:40

psycholog olomouc

Muzete mi prosim poradit dobreho psychologa ilomouc. Mam problemy s muzem. Ale nechci to resit zaroven s nim…jen s psychologem. Jsem uz na dne dik…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4047
2.10.15 22:44

Mám doporučeného psychologa, který dělá zároveň - v případě potreby- i manželskou poradnu.
Ale jméno a kontakt mám v práci.
Prý je vynikající, doporučila mi ho doktorka z psychiatrie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.15 23:02

Za sebe můžu velmi doporučit Poradnu rpo rodinu - konkrétně Petra Hrocha. Mám dobrou zkušenost já, tak i několik kamarádů. Je na 6iinské uici a je to bezplatná služba.
Z placených služeb vřele doporučuju Luboše Smékala, je to douholetý bývalý ředitel zmiňované poradny, teď má svou poradnu, tedy placenou. Ale pokud finance nejsou překážka, šla bych za ním. www.lubomirsmekal.cz

• Citovat
  • Upravit
29
26.10.16 20:18

Ahoj holky, obnovuji starší diskuzi. Můžete doporučit dobrého psychologa v Olomouci? A ještě obecný dotaz, pokud nebudu mít žádanku od praktického lékaře, tak musím za služby psychologa vždy platit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.16 12:35

Ahoj, psala jsem ten předchozí příspěvek. Vřele doporučuju Poradnu rpo rodinu - služby jsou bezplatné a nemusíš mít žádnou žádanku. A budou se ti tam věnovat ohledně jakéhokoliv problému, konkrétně mi vyhovoval Petr Hroch. A jinak existují psychologové co mají smlouvu s pojišťovnou, není jich moc a většinou doporučení chtěí a hlavně se dost často čeká dýl. Tak pokud jde o peníze ta Poradna je nejlepší volba.

• Citovat
  • Upravit
29
6.11.16 22:09

Anonymní@ Děkuju za odpověď. Zkusím tam zavolat. a nevíš jak dlouhé čekací lhůty tam jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová