Psychologické vyšetření

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
9.9.05 00:15

Psychologické vyšetření

Ahoj holky.
Mám 2,5-letou holčinu a máme jít na psychologické vyšetření,protože malá skoro vůbec nemluví.Tedy mluví,ale jen hrozně málo a neřekne větu(třeba:chci ven).Mj je velmi!! živá a tvrdohlavá,takže když se ji věnuji,tak u nějaké činnosti vydrží max.5 minut.Potřebovala bych vědět,jestli některá z vás něco podobného se svým dítětem „absolvovala“-a jestli ano-napište mi jak to probíhá,jak dlouho se tam chodí..Mám z toho docela nervy.Díky za každou radu!Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6429
9.9.05 08:32

Nevím, jestli děti známé byly u psychologa, ale obě se rozmluvily ze dne na den ve 3 letech. Nic a pak hned plynule celé věty. Prý jsou děti, které to takto mají „zaseknuté“, prostě se neodváží. Všemu rozumí, v hlavince si to připravují, „říkají“, ale nahlas, na to ještě jakoby nedozrály.
Pak najednou to, co mají v hlavině,pustí přes jazyk a všichni se diví, jak najednou němé dítko mluví jako tiskový mluvčí :-)
Tak neboj, všechno bude určitě dobré a dětský psycholog ví jak na děti = bude to fajn i pro ratolest :-)

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
9.9.05 09:40

Ahoj, my sme u psychologa byli. Sic z jineho duvodu-prvni dcera se narodila v 27tt, takze preventivni vysetreni u nedonosenych. Byli sme tam kdyz ji bylo 5l. Stravili sme tam cca 1h., doktor s ni komunikoval pres ruzne hry, obrazky a ukoly primerene k jejimu veku, doktor byl moc fajn a dcera z toho zadny problem nemela spise se ji tam libilo, proste daleko lepsi druh doktrora nez treba kdyz dem k obvodakovi. U psychologa sme byli 2× (z duvodu ze napoprve neni schopen udelat jasny zaver, pry se deti napodruhe uz chovaji trochu jinak-jakoby uvolneneji). Jinak s reci sme meli taky problemy ne ze nekomunikovala ale mluvila spatne jeste ve 3l cili sme dochazeli na logopedii. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
9.9.05 09:41

ahoj Elli, v prve rade se strasne divim, ze te poslali k psychologovi. Ja mam kluka, ktery bude mit za mesic 2,5 a rozmluvil se teprve zhruba pred dvemi mesici, ovsem…ja mu sice rozumim vse, ale okoli ne. A jak pises, taky mi nevydrzi u zadne cinnosti dele nez 5 min. Ma strasne rychle uvazovani, ale tim spis si myslim, ze tu myslenku nedokaze zformulovat do reci. Ja ho tedy na vlastni zadost (a pro klid duse) vzala k logopedovi a doktorka nas po peti minutach poslala domu, ze ba naopak je velmi bystry a s reci mi rekla, ze je to uplne v norme, deti pry maji do tri let casu dost?!?Preji dobre porizeni:)Pak dej vedet.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí