Psylium v těhotenství - kdy zabere?

b22
273
5.8.17 18:56

Psylium kdy zabere

Ahoj maminky, mám dotaz ohledně psylia, nikdy jsem ho nebrala, ale jelikož jsem těhotná (7tt) a mám už druhým týdnem zácpu, dneska tedy už čtvrtý den( střeva mě už neskutečně bolí) zašla jsem si koupit psylium do lékárny, před hodinou jsem ho vypila a zapila tak litrem vody a stejně chodím ještě pořád pít, ale nic se neděje, kdy mi to pomůže? Nikde jsem se nedocetla, děkuji Vám, už začínám opravdu trpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2990
5.8.17 19:03

Já psylium užívám dlouhodobě, dávám si dvě lžičky před spaním, zapiju tak 0,4l vody a ráno jdu vždy na wc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
5.8.17 19:09

Synovi zabralo za dva dny :nevim: Ma celkove pomalejsi traveni. Mne to prozene klidne za dve tri hodiny. Mela sis vzit spis glycerinove cipky na odspuntovani a vlakninu na udrzovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
5.8.17 19:14

Kdyz potrebuju, tak si vezmu hooodne magnesia (1g), je to na jistotu (ale bud citrate nebo glycinate). Psyllium jim pravidelne, ale jako vlaknina je dobry spis na beznou „udrzbu“ strev, ne kdyz uz mas ted problem, to chce neco silnejsiho. Magneziem se nepredavkujes, prebytek se vylucuje prave takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
b22
273
5.8.17 19:16

:( No já právě koukala tady na diskuze co komu pomohlo v těhotenství a právě strašně chválili to psylium:( do prkýnka, to bude zase noc…čípky nemám, tak zajedu zítra no:( díky holky, ještě něco co je tak volné doma a pomohlo by?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
b22
273
5.8.17 19:20

@Lenka_Hal magnezko mám maximálně jen v šumivých tabletách, prášky nemám, ještě mě napadlo zvejkacky, při předávkování se taky dycky po…já na potvoru nic nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569

Hoooodne vit C…mohlo by pomoct, ale neslibuju. Mluvim o nekolika gramech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
@b22 píše: :( No já právě koukala tady na diskuze co komu pomohlo v těhotenství a právě strašně chválili to psylium:( do prkýnka, to bude zase noc…čípky nemám, tak zajedu zítra no:( díky holky, ještě něco co je tak volné doma a pomohlo by?

Olej? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
b22
273
5.8.17 19:22

@Helileli :mrgreen: si mám dát trychtýř do zadku a nalejt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
b22
273
5.8.17 19:23

@Lenka_Hal neublíží to mimcu? Jinak céčka v tabletách tu mám dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
b22
273
5.8.17 19:24

Teď jsem našla řepu…zkusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
5.8.17 19:31
@b22 píše:
@Helileli :mrgreen: si mám dát trychtýř do zadku a nalejt?

Spis do krku :jazyk: Jako ne moc, ale treba lzice olivace by nemusela byt spatna. Nebo svestkovy kompot, susene merunky a zapit teplym cajem, to je tez dost ucinne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
5.8.17 19:32

Jo a jeste masaz beder, hezky nahrat a pak s olejem masirovat smetem dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
b22
273
5.8.17 19:32

@Helileli no svetsky tady nemám, maximálně zavařený špendlíky co jsem dělala před dvěma roky..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
5.8.17 19:34

Neublizi, prebytek se vylouci, jak u toho magnezka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí