Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim, v utery a ctvrtek jsem byla na utz kontrole a mimco v poradku. Ale mam bily vytok a pocit jak kdybych byla otevrena. Znamena to neco nebo jen zbytecne plasim? Pohyby jsou mene caste ale to vzdy kdyz je takove velke dusno a na vytok jsem brala prasky
@pavlina1995 určitě to bude jen pocit. spise půjde o infekci a prekrveni
To jjsem mivala taky kolem 20 tydne, nic to nebylo. Mimi jen tlaci na spodek
Bílý (krémový) výtok je v těhotenství naprosto normální. Pokud máš samozřejmě pochyby, klidně si zajeď na pohotovost, jsou tam na to zvyklí. Ale nevidím nejmenší důvod.
Dekuju uklidnily jste me vice. Kdyz to neprejde v noci budim pritele a pojedem ![]()
Můžu tě ujistit, že otevření nepoznáš. Já byla otevřená na 8 cm od 33tt. Otevřela jsem se takhle bez bolesti a kdyby mi to neřekli lékaři tak o tom nemám ani tušení
Ja jsem taky zacala citit tlak na spodek v tomto období. Plod roste, zmensuje se mnozstvi plodove vody, vetsinou zaujímá stabilni polohu. Otevrena jsem nikdy nebyla. Podle me se nic neděje, jde o ten pocit.
Jak psaly holky, tlak na spodek..a urcite se Ti hormonalne povolujou vazy v panvi, necitis to nahodou jako vepredu na stydky spone?