Puberta u Zlatého retrívra

27.3.23 14:02

Puberta u Zlatého retrívra

Ahojky panicci chtěla bych poradit mam doma 9 měsíční fenku zlatého retrívra a vypada to ze s ni zacala mlatit puberta🙈 neposlouchá na přivolání, nesoustředí se na mě zajímá ji vše okolo. Prosim poradi mi někdo jak na ni aby se mi vratila ta poslušná holka? Jen podotknu na cvičák chodila pul roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2586
27.3.23 14:18

Bohužel to tak je. Hodná holka se ti vrátí před druhými narozeninami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24807
27.3.23 14:26

Kolem roku byl můj zlaťák pěkné éro a zralý na ránu :mrgreen: tchyně mi jeho škody v roce 1999 vypočítala na tehdy úctyhodných 40 litrů : sedací souprava komplet, nové brýle, nová Noka 5110, troje boty… :mrgreen:

po tomhle období UŽ NIKDY NIC ZA 14 LET NEZNIČIL
prostě to chce vydržet ;) důslednost, lásku, hodně venčení a zábavy pro ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
27.3.23 14:34

Už hárala? U nás takhle zpitomněla, ale po hárání se (trochu :) ) zklidnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.23 14:39

@Me Mimmix zatim ne nezpozorovali jsme to ale podle veta to ma prijit kazdou chvilku teda to rikala uz pred mesicem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
27.3.23 14:42

@Mamagoldenaka Tak to by mohlo být i tím…první hárání je nejobtížnější, fenkám dává nejvíc zabrat. Naše si po skončení hárání zázračně vzpomněla na všechny povely a přestala zdrhat, i když už jsme si mysleli, že dočista zblbla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.23 15:06

@Me Mimmix zatim u ni ale nepoznavam ze by harala nešpiní nic nemyje se tak casto obcas ano ale ne furt tak nwm uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30312
27.3.23 15:18

My máme půl roční setřici a už mi přijde, že to na ní jde taky. Dneska procházka katastrofa. Panička nezájem, jen řešila vše kolem a tahala. Včera odvolat na dvoře - nezájem, já si tu budu běhat. Není to náš první pes, tak víme, že to časem přejde, ale tohle období mě ničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.23 16:09

@Aspera no je to šílené zkouší to smradata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat