V kolik hodin chodí spát puberťáci ?

Anonymní
30.4.19 18:51

Puberťáci v kolik hodin chodi spat ?

Mám syna 15 let (9trida )a v týdnu se může divat na TV do 9-10 hod. potom de spat a mobil na noc odevzdává protože by na nem byl celou noc. A dcer 12 let (7trida )chodi spat v 9 a mobil také odevzdává. Porad si stěžují ze musí chodit spát tak brzy ze kamarádi chodi spat v noci v kolik chodi spat Vaše děti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5866
30.4.19 18:54

Osobně mě naši nesledovali, kdy chodím spát teda. Ale tak já sama šla spát okolo 21. hodiny. Trošku off topic, ale proč je tak důležité sledovat, kdy jdou děti spát? Stejně by u nich člověk musel sedět, aby věděl, že fakt spí a nedělají v pokoji něco jiného. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
30.4.19 18:55

Syn - 11 let ve 21 hod, dcera 14 let ve 21:30. Většinou to tak o půl hodiny přetáhnou, protože v tuto dobu si jdou čistit zuby, dát pyžama, několikrát se ještě pro něco vrátí..
Mobily odevzdávají v 8 oba, pokud na to nezapomeneme a nezkontrolujeme, tak si s nimi vydrží až do večerky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
30.4.19 18:57

Syn 17 let, je schopny jit spat treba v 8,kdyz je utahanej, ale vetsinou +- v 10…myslim vsedni dny. O vikendu i dyl, ale to nejak neresim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
30.4.19 18:57

@Paola21 Nevím jak máš staré děti, ale důležité to je. Je pravda, že spolužáci mých kamarádů jsou běžně ještě po půlnoci na mobilech a sociálních sítích. Pokud by ti to jako matce nevadilo, tak ok. Pak z nich většina usíná ve škole. Proto i to odevzdávání PC a mobilů. Pokud je nemají u sebe, tak do půlnoci si číst asi nebudou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
30.4.19 18:59

Dcera 15 let neusne před 11. a vstává v půl 7 :(, ale ona byla od mala hrozná sova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
30.4.19 19:01
@bigl píše:
@Paola21 Nevím jak máš staré děti, ale důležité to je. Je pravda, že spolužáci mých kamarádů jsou běžně ještě po půlnoci na mobilech a sociálních sítích. Pokud by ti to jako matce nevadilo, tak ok. Pak z nich většina usíná ve škole. Proto i to odevzdávání PC a mobilů. Pokud je nemají u sebe, tak do půlnoci si číst asi nebudou :mrgreen:

Děti nemám právě. :) No tak já byla jiná no, když už jsem něco dělala v pokoji, tak jsem si teda četla i když FB a ostatní sítě byly, takže to moc neznám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
30.4.19 19:01

Jako tvůj syn chodí spát můj 4 lety. V 15 by si měl rozhodnout sám v kolik chce jít spát, kolik spánku mu stačí a když by druhej den byl nevyspalý tak je to jeho problém, aspoň by se poučil :nevim: nám třeba mamka nikdy nekontrolovala v kolik máme jít spát, já od nějakých 10 let byla schopna si půlku noci třeba číst :lol: jediná podmínka byla, že musím být zalezla v posteli a nebudit ostatní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32127
30.4.19 19:04

Můj syn / 15 let / chodí spát po 22. hodině, občas usne hned někdy déle, ale mobil u sebe nemá :mrgreen: ráno vstává úplně v pohodě, na první zavolání, je vyspanej a v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
30.4.19 19:10
@bigl píše:
@Paola21 Nevím jak máš staré děti, ale důležité to je. Je pravda, že spolužáci mých kamarádů jsou běžně ještě po půlnoci na mobilech a sociálních sítích. Pokud by ti to jako matce nevadilo, tak ok. Pak z nich většina usíná ve škole. Proto i to odevzdávání PC a mobilů. Pokud je nemají u sebe, tak do půlnoci si číst asi nebudou :mrgreen:

Mně to přijde ok u malých dětí, ale nad 15 už mi kontrola spánku přijde trošičku zvláštní, pokud to teda není nějak přehnané. Vzpomínám si, že v tom věku (někdy mezi 15-17) rodiče neustále kontrolovali mého tehdejšího přítele. Pořád mu zabavovali PC, kontrola známek, jestli se učí… už tehdy jsem nad tím protáčela oči. Vyrostl z něj chlap, který se bez rady maminky nebo tatínka nedokáže rozhodnout ani v tom, jakou barvou si vymalovat. Lituju ženu, co si ho jednou nabrnkne.

• Citovat
  • Upravit
15422
30.4.19 19:15
@Lalelale píše:
Mně to přijde ok u malých dětí, ale nad 15 už mi kontrola spánku přijde trošičku zvláštní, pokud to teda není nějak přehnané. Vzpomínám si, že v tom věku (někdy mezi 15-17) rodiče neustále kontrolovali mého tehdejšího přítele. Pořád mu zabavovali PC, kontrola známek, jestli se učí… už tehdy jsem nad tím protáčela oči. Vyrostl z něj chlap, který se bez rady maminky nebo tatínka nedokáže rozhodnout ani v tom, jakou barvou si vymalovat. Lituju ženu, co si ho jednou nabrnkne.

Tak na troše dohledu nad 15ti letým dítětem nevidím nic špatného. Připadá mi normální vědět jestli se ditě učí a nebo jestli propadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
30.4.19 19:17

Je mi skoro 18, chodím v 21:30, ale někdy usnu třeba až o půlnoci, dokážu čučet do zdi dost dlouho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32127
30.4.19 19:18

@Lalelale Tak u mě je v 15 pořád ještě dítě, kontrola je prostě třeba…nehodlám koukat na konci roku na vysvědčení jak puk ;) a zatím mi vyrostli chlapi, kteří si umí se životem dobře poradit a rozhodnout se sami taky dokážou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32127
30.4.19 19:20

@Jeanny21 ale ležíš asi v posteli, ne? odpočíváš a to se taky počítá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.19 19:21

Mně je 17 a jdu spát někdy v deset a někdy třeba ve dvě ráno. A mamku by vážně nenapadlo to řešit, je to přece moje věc kdy jdu spát :nevim: A je to tak třeba od mých 11 nebo 12.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510