Puchýřky na prstíku

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
271
15.12.11 07:55

Puchýřky na prstíku

Dobré ráno,

Měla bych jeden takový dotaz… Nevíte, od čeho by to mohlo být? Synovi (8 měsíců) se včera udělal na prstíku na ruce puchýř, samozřejmě asi v zápalu hry se strhl, takže dneska stroupek. A další puchýřek… menší, ale opět.

A netušim, od čeho by to mohlo být, nemohl se nikde spálit, nic mě nenapadá, prostě je mi to záhada. Nesetkala jste s tím některá??

A navíc ho to ani nebolí, to by snad brečel, ne?? Nebo mam dítě masochistu, nevim, ale je naprosto v pohodě, pořád se směje, i je to na prstíku, který si občas strčí do pusy, což by teda asi pálilo, jeho ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
271
15.12.11 08:03

Nebo jak to léčit?? Já se bojim toho, že když to zalepim, abych mu tam dala jen mastičku, tak ho na to jen upozornim a bude s nim k nevydržení (je to hroznej nervák). TAk nevim co s tim a nerada bych, aby se mu to třeba zanítilo nebo tk něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
15.12.11 08:13

Nám se puchýřky dělaly u spály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
15.12.11 08:14

Má teplotu? Co afty v puse? Puchýže na rukách, nohách a afty v puse můpžou být k této nemoci. Syn to měl, měl jen afty, puchýře ne. A teplotu cca 4 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
15.12.11 08:16

Lindě se udělal puchýř ted nedávno na palci u nohy, měla virózu. Nejdřív jsem to zalepovala, ale pak jsem to nechala. Asi bych to až tam moc neřešila, jestli už má stroupek .. hlídej ho aby si to nestrhával a zalep mu to třeba ve spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.12.11 08:25

Právě že nemá vůbec nic, afty nemá, teplotu nemá… nic. Je mi to fakt záhada… Ale nevěděla jsem že může mít puchýře k viróze :nevim: Hmm, tak to nechám, snad se nebudou dělat další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
15.12.11 08:27
ha-ne-le píše:
Právě že nemá vůbec nic, afty nemá, teplotu nemá… nic. Je mi to fakt záhada… Ale nevěděla jsem že může mít puchýře k viróze :nevim: Hmm, tak to nechám, snad se nebudou dělat další…

Viróza byla herpangína, takže k tomu měla opar na rtu, nějakej ten aft, vyrážku a osypanej krk. Doktorka v nemocnici říkala, že i ten puchýř může být projev, protože si ten prst neměla kde otlačit. Nechodí a ani nikde nelezla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
15.12.11 08:31

Náš malej měl puchýřek na prstě od toho jak si ho pořád strkal do pusinky kvůli zoubkům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.12.11 08:36
Hasky píše:
Náš malej měl puchýřek na prstě od toho jak si ho pořád strkal do pusinky kvůli zoubkům

Fakt?? 8o Mě přijde, že si ani moc prsty necucá, samozřejmě si je tam strčí, ale jednou se kousl, tak s tim přestává :) No je možný, že to má od toho… To je totiž jediný, co mě napadlo. Přemýšlela jsem nad spálením, k toipení se třeba dostane, leze a ťape kolem nábytku, takže by to nebyl pro něj problém, ale s manželem si říkáme, že od topení, by se neměl spálit na puchýře, nehledě na to, že ho to právě ani nebolí.

Ale to cucání, to je zatim asi jediný vysvětlení!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
15.12.11 12:04
ha-ne-le píše:
Hasky píše:

Fakt?? 8o Mě přijde, že si ani moc prsty necucá, samozřejmě si je tam strčí, ale jednou se kousl, tak s tim přestává :) No je možný, že to má od toho… To je totiž jediný, co mě napadlo. Přemýšlela jsem nad spálením, k toipení se třeba dostane, leze a ťape kolem nábytku, takže by to nebyl pro něj problém, ale s manželem si říkáme, že od topení, by se neměl spálit na puchýře, nehledě na to, že ho to právě ani nebolí.

Ale to cucání, to je zatim asi jediný vysvětlení!!

u nás také jediné vysvětlení :lol: a má to fakt od toho, protože pak mu zoubky vykoukly, on přestal okusovat paleček a bylo po puchýřkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
14.10.13 14:31

Holky, malé je 3,5 měsíce a má toto na prstě - foto. Zanícené to nevypadá, seškrábnout ani vymáčknout to nejde. Je to vyloženě zelený… na dotek nějak nereaguje, tak to asi nebolí. Co to může být?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
14.10.13 14:43

@avm3 to je zarůstající nehet - ukaž to Dr. napíše ti nějakou mastičku a nestříhat moc nakrátko nehty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
14.10.13 14:46
@mabis píše:
@avm3 to je zarůstající nehet - ukaž to Dr. napíše ti nějakou mastičku a nestříhat moc nakrátko nehty

A nebylo by to zanícené a bolestivé. Já ji je sice stříhám nakrátko, ale v krajích ne - to by se mi nepovedlo, ani kdybych chtěla.
Tak uvidím, jestli se to nezhorší, tak jdeme příští týden na kotrolu, jinak pojedu hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
14.10.13 16:19

@avm3 malému se to dělá i na nožičkách a nikdy si nestěžuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí