Puchýřky na stehnech

Anonymní
12.2.19 10:02

Puchýřky na stehnech

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně vzniklých malých puchýřků na stehnech. Přikládala jsem důraz možnému podráždění kůže kvůli týdennímu pobytu na horách a nošení funkčního, ale celkem neprodyšného prádla.
Malé pupínky s vodnatou tekutinou uvnitř jsou citlivé, ale nebolestné. Pak prasknou a pomalu začínají usychat. Je to obdoba normálního puchýře na noze.
Měla jsem asi 5 takovýchto pupínků na vnitřní straně stehna. Asi 1 na lýtku a pár na stehně obecně.
Zinková mast na léčbu působí, ale stejně po čase vznikne další puchýřek, na jiném místě. Jinde po těle nic nemám.
Přikládám fotografii. Nevíte prosím, co by to mohlo být? Na kožní zatím nechci, není to nijak extrémní. Ale obtěžuje mě to.
Děkuji za odpověď!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
12.2.19 10:18

Vypadá to skoro na molusky. Na kožní bych šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
12.2.19 10:21

Neštovice? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.19 13:25

@FreeLady12 ty jsem již prodělala. :think:

• Citovat
  • Upravit
992
28.6.23 08:37
@Anonymní píše:
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně vzniklých malých puchýřků na stehnech. Přikládala jsem důraz možnému podráždění kůže kvůli týdennímu pobytu na horách a nošení funkčního, ale celkem neprodyšného prádla.
Malé pupínky s vodnatou tekutinou uvnitř jsou citlivé, ale nebolestné. Pak prasknou a pomalu začínají usychat. Je to obdoba normálního puchýře na noze.
Měla jsem asi 5 takovýchto pupínků na vnitřní straně stehna. Asi 1 na lýtku a pár na stehně obecně.
Zinková mast na léčbu působí, ale stejně po čase vznikne další puchýřek, na jiném místě. Jinde po těle nic nemám.
Přikládám fotografii. Nevíte prosím, co by to mohlo být? Na kožní zatím nechci, není to nijak extrémní. Ale obtěžuje mě to.
Děkuji za odpověď!

Zdravím, jen by mě zajímalo jak to dopadlo? Co vám popřípadě pomohlo, nebo co řekl lékař. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí