Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím, před 14 dny se mi udělal v trisle puchyr. Dávala jsem to za vinu spodnímu pradlu. Nicméně objevili se další dva a to od te doby nosim jen bavlnene a aby netrelo. Bolí to jak cert, musím to zalepovat abych se mohla vubec hýbat. Nevíte někdo co to je nebo co s tim?
K doktorovi s tim. Muze to byt herpeticka zalezitost, alergie, imunitni problem, infekce.. rozhodne k doktorovi, nez se to pripadne zhorsi.
A neholila ses tam? Jinak souhlasím, když se tam dole objeví něco podezřelého, zašla bych radši k doktorovi. ![]()
Taky by to mohla být nějaká plíseň, ta se projevuje jako odlupující kůže nebo jako puchýřky. Ještě bych to možná zkusila máznout nějakým clotrimazolem (nebo tak nějak se to jmenuje), pokud to za pár dní zmizne, tak je to ono, pokud ne, asi bych pomalu řešila kožaře.
Holím se tam normalne. A vcera byly pouze tři čtyři a teď uz je mam všude. Zítra jdu k dr. Mám jit na gyndu nebo na kožní?
@mia 007 píše:
Holím se tam normalne. A vcera byly pouze tři čtyři a teď uz je mam všude. Zítra jdu k dr. Mám jit na gyndu nebo na kožní?
Já bych asi radši zašla na gyndu. ![]()
Tak jsem byla v patek na kozním. Je to impetigo a dostala jsem antibiotickou masticku… A za týden na kontrolu.
Tak to je dobra zprava, ze to není nic horsiho, brzke uzdraveni a hezke nebolave svatky ![]()