Pudr, nebo mastička?

49
30.7.13 16:42

pudr nebo mastička ?

Chtěla jsem se zaptat co je lepší jestly mastičky nebo pudry na prdelku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35944
30.7.13 16:43

Podle toho jakej pudr a jaká mastička ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
30.7.13 16:49

Jak komu, to je individuální, chce to vyzkoušet

• Citovat
  • Upravit
31594
30.7.13 17:02

Na prdelku je ideální voda a čerstvý vzduch ;)
Jinak já mám kalciovku, alebrž levnější sestru bepanthenu, na ordelky, na bradavky, na odřeniny, zkrátka na všechno 8) Na zarudlý zdek ráda střídám s ondřejovskou, což je lanolin s levandulovým olejíčkem. Pudry jsem nikdy nepoužívala, ono co ti udělá oudr, když se namočí - kaši :poblion: Jiank existuje spousta krémů bílých typu sudocrem, ale ty nemám ráda, prakticky nikdy to nepomohlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
30.7.13 17:05

Každému dítěti sedne něco jiného - u nás se osvědčil Bepanthen, Sudocrem, Nivea SOS krém. S pudry zkušenost nemám, nejsou mi sympatické :).

• Citovat
  • Upravit
74217
30.7.13 17:10

Každému dítěti sedí něco jiného, mám nejraději zinkovou mast na předpis opd dětské nebo sudocrem.
Synovi nemažu nic nepotřebuje. Dcerám jsem dávala klasický pudr nebo sudocrem.
Nemám ráda bepanthen, že holám dělal ještě větší neplechu, ten bych teda nebrala ani zadarmo.
Prostě na každé dítě platí něco jiného.
Jo a calciovka se mi taky osvědčila.
Ale u kluka teď nepoužívám nic, včera byl venku několik hodin nahý bez plenky a větral se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
30.7.13 17:16

Za mě pudr - používám ten z DM-ka a super, po rybilce měla v záhybech červeno, bepanthen asi dobrý ale drahý a nefungoval mi ani na bradavky takže sklamání, když má červeno teď, funguje dobře sudocrem ale jen výjimečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
30.7.13 23:16

Já zas nedám na růžovej Bepanthen dopustit…za nic bych tu mastičku nevyměnila…je to individuální 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
30.7.13 23:43

Za nás jen mazání..ze začátku hodně Bepanten a Sudocrem..později Babylove a jiné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
2.8.13 22:27

Tak děkuju :-) jen se ptám jsem maminka čekatelka takže mám pořád nějaky otázky a furt nad vším moc přemyšlím co a jak bude nejlepší. Ale pravda že si to budeme muset vše vyzkoušet aby jsme poznali co nám vyhovuje ale děkuji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adysis
4.8.13 08:49

Tak za nás taky Bepanten, nemůžu na něj dopustit, kvěle se nám osvědčil i na bradavky, mažu mu tím i krček, občas se mi v těch vedrech taky zarudne a máznu a hned druhý den je to viditelné. Taky používám Sudokrém, střídám tyto dva.
Opravdu to chce vyzkoušet.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí