Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Chtěla jsem se zaptat co je lepší jestly mastičky nebo pudry na prdelku?
Na prdelku je ideální voda a čerstvý vzduch ![]()
Jinak já mám kalciovku, alebrž levnější sestru bepanthenu, na ordelky, na bradavky, na odřeniny, zkrátka na všechno
Na zarudlý zdek ráda střídám s ondřejovskou, což je lanolin s levandulovým olejíčkem. Pudry jsem nikdy nepoužívala, ono co ti udělá oudr, když se namočí - kaši
Jiank existuje spousta krémů bílých typu sudocrem, ale ty nemám ráda, prakticky nikdy to nepomohlo ![]()
Každému dítěti sedne něco jiného - u nás se osvědčil Bepanthen, Sudocrem, Nivea SOS krém. S pudry zkušenost nemám, nejsou mi sympatické
.
Každému dítěti sedí něco jiného, mám nejraději zinkovou mast na předpis opd dětské nebo sudocrem.
Synovi nemažu nic nepotřebuje. Dcerám jsem dávala klasický pudr nebo sudocrem.
Nemám ráda bepanthen, že holám dělal ještě větší neplechu, ten bych teda nebrala ani zadarmo.
Prostě na každé dítě platí něco jiného.
Jo a calciovka se mi taky osvědčila.
Ale u kluka teď nepoužívám nic, včera byl venku několik hodin nahý bez plenky a větral se ![]()
Za mě pudr - používám ten z DM-ka a super, po rybilce měla v záhybech červeno, bepanthen asi dobrý ale drahý a nefungoval mi ani na bradavky takže sklamání, když má červeno teď, funguje dobře sudocrem ale jen výjimečně
Já zas nedám na růžovej Bepanthen dopustit…za nic bych tu mastičku nevyměnila…je to individuální ![]()
Za nás jen mazání..ze začátku hodně Bepanten a Sudocrem..později Babylove a jiné ![]()
Tak děkuju
jen se ptám jsem maminka čekatelka takže mám pořád nějaky otázky a furt nad vším moc přemyšlím co a jak bude nejlepší. Ale pravda že si to budeme muset vše vyzkoušet aby jsme poznali co nám vyhovuje ale děkuji ![]()
Tak za nás taky Bepanten, nemůžu na něj dopustit, kvěle se nám osvědčil i na bradavky, mažu mu tím i krček, občas se mi v těch vedrech taky zarudne a máznu a hned druhý den je to viditelné. Taky používám Sudokrém, střídám tyto dva.
Opravdu to chce vyzkoušet.