Pudrové obočí

15.5.22 15:44

Pudrové obočí

Dobrý den, mám dotaz ohledně pudrového obočí. Chci si ho nechat udělat a používám makeup.Je vhodný makeup na pudrové obočí? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26872
15.5.22 16:00
@LůcaLucie píše:
Dobrý den, mám dotaz ohledně pudrového obočí. Chci si ho nechat udělat a používám makeup.Je vhodný makeup na pudrové obočí? Děkuji za odpovědi
???
Ty si nanasis makeup pres oboci? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
15.5.22 17:19

Obočí permanentní mám a make-up si rozhodně na obočí nedávám, protože tam nepatří :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
15.5.22 17:32

Musela jsem si vygooglit, co je to pudrové obočí :). Myslíš makeup na tvář? Ten se ale stejně přes obočí neroztírá, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
15.5.22 18:57
@LůcaLucie píše:

Vůbec nevím, o co jde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
15.5.22 19:12

Já permanentní obočí nemám, ale makeup si roztírám i přes obočí (zbytkem rozetřeného makeupu lehce přejedu obočí) :nevim: dokonce si pak obočí spolu s celým obličejem i přepudruju a pak ho teprve líčím tužkou na obočí, lépe mi to na něm drží. Ale jsem blondýna a mám obočí světlejší, takže ten makeup na něm není vidět, na tmavě černém by asi vidět byl. Nebo někdo začíná líčení obočím, tak pak na něj logicky nebude makeup nanášet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
15.5.22 20:24

Mám permanentní obočí. Při líčení si na obočí nanasim i make up. Zajímalo by mě, jak to dělají ty ženy zde, které se tomu diví. Prostě při tupkani houbickou si nechtěně zamejkapuju i kus obočí. Pak vezmu uchostour namočený do odlicovace, obočí odlicim a jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
15.5.22 20:35

@claarca ja teda nevim, ale tohle se mi nikdy nestalo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
15.5.22 21:00

@DandátkoP tak já mám přirozený tvar obočí jiný než teď vytetovany. Takže půlka mého obočí je vlastně jen natetovana, to se zamejkapuje daleko snadněji než pravé obočí, tak si toho ani nevšimnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.22 06:56

@claarca Děkuji, aspoň někdo chápe mojí otázku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
16.5.22 07:53
@LůcaLucie píše:
@claarca Děkuji, aspoň někdo chápe mojí otázku ;)

Tak jestli je to mysleny takhle, tak je to asi uplne jedno, kdyz ten make-up nechtene naneses na oboci a pak to po chvili stejne vycistis, to urcite nevadi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí