Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Nechci zakládat nové téma, zeptám se tady.Prosím zachovat anonymitu.
Prosím neřešit důvody, co, kde, jak, proč… Prostě a jasně je sitace taková:Rozvedená žena, 57 let, OSVČ, cca 30.000,– čistého
Měsíčníé náklady cca 8.000,– ( nájem, eon, mobil, internet)BYLO dluhů za milion, sesplatěnné úvěry, exekuce… vše splaceno BEZ oddlužení.
UŽ NENÍ záznam v Solusu.
PRAVDĚPODOBNĚ NENÍ záznam v nebankovním registru.
PRAVDĚPODOBNĚ JE záznam v bankovním registru. - ale půjčky už jsou splacenny asi 2,5 roku, takže ten záznam, pokud je, je minimálně takhle starý.
Ale pokud si instituce vedou i staré záznamy o klientech, tak pravděpodobně každá běžná instituce má u klientky černej puntík.FÚ, OSSZ, VZP vše bez dluhu.
Půjčí někde? Může to být i cofidis atp. Zas takové zlo to není, pokud člověk platí včas.
NE to, jak chodí po týdnu domů vyzvedávat splátky.
půjčí tam, kde doplatila dluhy.
@martina.se píše:
půjčí tam, kde doplatila dluhy.
tak to je všude. ![]()
Účet má u GE, tam byl i největší průs… Sesplatněných skoro 200tis. předali to vymahačům, těm už je to doplacený.
Tak asi teda půjde zkusit tu GE. To jsem sama zvědavá, jestli člověk, co se svou vinou zasekal a svou silou ( a velkou podporou rodiny )vysekal z dluhů, jestli se ještě může stát pro banku klientem, kterému půjčí.
Díky.
@Anonymní píše:
tak to je všude.![]()
Účet má u GE, tam byl i největší průs… Sesplatněných skoro 200tis. předali to vymahačům, těm už je to doplacený.
Tak asi teda půjde zkusit tu GE. To jsem sama zvědavá, jestli člověk, co se svou vinou zasekal a svou silou ( a velkou podporou rodiny )vysekal z dluhů, jestli se ještě může stát pro banku klientem, kterému půjčí.
Díky.
pokud se z toho sama dostala, vše je zaplaceno, mělo by to jít…
@terka_novicka píše:
Těch rad je tady spousta. Já přidám ještě jednu trošku do mlýna. Nám se hodně líbila půjčka na ruku od LICHVÁŘŮ, CO LIDEM ZKAZÍ ŽIVOT. Je to nebankovní společnost, takže všechno jde rychle a bez zbytečné byrokracie. Navíc ty podmínky jsou hodně férové a stejně tak jednání. Samozřejmě platit musíte, bez toho to nejde. Ale dá se to zvládnout i když je nějaká větší nouze. Tak snad jsem trochu pomohla při rozhodování
Už to ani nepočítám. Jedenácná? ![]()
@admin